CARMEN MINUNE, mai senzuală ca niciodată! Toată lumea a văzut imaginile „pregătite” chiar de iubitul ei

Publicat: 18/01/2017 | 18:25

Fiica cea mare a manelistului Adrian Minune pare să trăiască acum o mare iubire alături de un tânăr pe care câteva luni l-a ţinut ascuns de ochii curioşilor. Deşi abia recent a început să se afişeze la braţul lui Bogdan Daragiu, se pare că frumoasa lor relaţie a început de câteva luni bune.

Cei doi s-au cunoscut la începutul lui 2015, atunci când fata lui Adi Minune lansa clipul piesei „Domino“, pe care Bogdan Daragiu l-a regizat, iar acum Carmen Minune, care are drept nume de scenă „Karmen”,  a mai filmat încă un videoclip incendiar, regizat tot de iubitul ei.

Carmen Minune, apariţie incendiară în cel mai recent videoclip!
Carmen Minune, apariţie incendiară în cel mai recent videoclip!

“Videoclipul piesei >, regizat de Bogdan Daragiu, aduce la viaţă mood-ul acesteia, party şi freedom fiind cuvintele cheie”, a declarat Karmen. Începând cu 2017, Karmen devine artist ATOM şi Global Records. “ATOM şi Global Records sunt a doua mea familie, aici am găsit echipa perfectă, oameni cu experienţă care ştiu să valorifice un artist în care văd potenţial. > este o piesă care îmi place foarte mult, sună diferit şi este stilul în care mă regăsesc”, a mai spus Karmen.

Citește și...