CARMEN MINUNE se teme pentru iubitul ei! Bogdan Daragiu a fost implicat într-un dosar penal

Publicat: 22/05/2017 | 07:53

Bogdan Daragiu a devenit celebru datorită colaborărilor cu Inna, Claudia Pavel,  Delia, Ştefan Bănica Jr, Andra sau Giulia, dar şi datorită relaţiei de dragoste pe care o are cu Carmen, fiica lui Adrian Minune.

Viciul despre care nu toată lumea vorbeşte este dragostea. E un lucru de care toţi suntem dependenţi. Mă înţeleg foarte bine cu iubitul meu, ne înţelegem reciproc, muncim foarte mult. Tata mă susţine în ceea ce fac şi încearcă să mă înţeleagă. Îţi dai seama că îşi ia măsuri de precauţie ca orice tată. Şi eu mă gândesc dacă aş avea o fată: unde o fi, cu cine, spunea recent Carmen Minune.

Când s-au cunoscut cei doi, Bogdan a fost implicat într-un dosar penal la Judecatoria Sectorului 4, dosarul fiind înregistrat pe 29 februarie 2016, scrie wowbiz.ro. După două luni, judecătorii au respins plângerea respectivului.

Respinge ca nefondată plângerea formulată de petentul…, în contradictoriu cu intimaţii CĂLIMAN CRISTI ALEXANDRU şi DARAGIU BOGDAN-FLORIN. Menţine ordonanţa nr.1915/P/2015 din 29.01.2016 emisă de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti şi ordonanţa nr.143/II-2/2016 din 14.03.2016 emisă de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă pe petent la plata sumei de 100 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă, se arata in hotararea judecatorilor.

Citește și...