Am pus feliile de cartofi impreuna cu oul fiert si bucatelele de bacon Am amestecat cu branza si un cartof fiert La final am adaugat smantana, sarea si piperul Adi Hadean va recomanda! Alte retete pe www.adihadean.ro INGREDIENTE: cartofi, bacon, ou fiert, ulei, smantana, branza, condimente dupa gust Preparare: Reteta de azi e o combinatie intre cartofii frantuzesti si pofta mea de bacon crocant, bine patruns. Am gatit, am gustat, a iesit bine. Am uns o tava cu ulei si am asezat in ea un strat de rondele de cartofi fierti in coaja si cu sare. Peste cartofi am imprastiat un ou fiert si cateva bucatele de bacon trase la tigaie, adica prajite discret. Am pus peste toate cam trei linguri de smantana si am condimentat cu sare si piper. Am acoperit cu un strat de branza data prin razatoare, amestecata cu un cartof fiert, dat si el prin razatoare. Am imprastiat pe deasupra baconul care mi-a ramas. Am pus tava 20 de minute la 200 de grade Celsius si gata, cam asta-i tot.