Casanova Sânmărtean recidivează! Avem stenogramele flirtului dintre ”Magicianul” lui Gigi şi o sexy-siliconată

Publicat: 23/02/2016 | 00:14

Au trecut trei ani de cand Lucian Sânmărtan a fost la un pas să divorţeze de soţie pentru amantă, o brunetă focoasă pe nume Steluţa. “Magicianul lui Becali” a comis-o din nou, iar CANCAN.ro, siteul nr.1 din Romania, are toate detaliile.

 

In 2012, Lucian Sânmărtean era hotărât să divorteze de sotia, Maria, pentru a-şi reface viaţa cu o tânără extrem de sexy, ce i-a luat minţile. Fotbalistul nu a apucat să se separe de nevastă, pentru că a aflat că aceasta este bolnavă de cancer.

Ea este Steluţa, femeia pentru care Lucian Sânmărtean a fost la un pas de divorţ
Ea este Steluţa, femeia pentru care Lucian Sânmărtean a fost la un pas de divorţ

Vestea l-a făcut să îşi dea seama că mama fiicei sale este mai importantă decât oricine altcineva, aşa că i-a fost alaturi şi a sprijinit-o la orice pas, pentru ca aceasta să învingă boala. După o operaţie şi sedinţe de chimioterapie, Maria s-a însănătoşit, iar căsnicia lor părea să fie mai fericită ca niciodată. Mai mult, atunci când “Magicianul lui Gigi Becali” a fost transferat la arabi. Maria a lăsat totul baltă şi şi-a urmat soţul.

Ea este femeia de care Samnartean pare extrem de îndragostit
Ea este femeia de care Samnartean pare extrem de îndragostit

Si-a tras “iubită” ce ii seamana leit fostei amante!

Ei bine, conform proverbului “năravul din fire nu are lecuire”, Lucian Sânmărtean nu a putut sta prea mult timp cuminte. El nici măcar nu şi-a schimbat gusturile la femei, iar din câte se pare traieşte o poveste de dragoste tot cu o brunetă focoasă pe nume Andra.

Din discuţiile de pe Instagram, se înţelege clar că între fotbalist si presupusa amantă e ceva mai mult decât o aventură
Din discuţiile de pe Instagram, se înţelege clar că între fotbalist si presupusa amantă e ceva mai mult decât o aventură

De altfel, cei doi nici nu se sfiesc să îşi ascundă idila, iar dovada stau discutiile pe care le au pe Instagram. Fără să se teamă că cineva l-ar putea da de gol, el ii face complimente frumoasei brunete la pozele pe care aceasta le posteaza.
Vă redăm aici comentariile celor doi la pozele pistate ale tinerei, multumind frumos sursei noastre care ne-a oferit informatiile pe pont@cancan.ro:

interior 4

Andra:His Princess (Printesa lui)
Lucian Sânmărtean:<3 (inimioara)
Andra: Te-ai simţit Lucian Sânmărtean?
Lucian Sânmărtean: Am ridicat mâna, mă laud
Andra: Nu doar te iubesc degeaba, ştiu eu ce am (n.r: tânăra a scris “te iubesc” în limba arabă)
Lucian Sânmărtean:Te iubesc (n.r: scris în limba arabă)
Andra:Good Luck My Love L.S (Succes, iubirea mea L.S-Lucian Sanmarteam)

Discuţiile celor doi nu lasă loc de interpretări si nici nu pare a fi o glumă, ci cei doi sunt extrem de îndrăgostiţi şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Rămâne de văzut dacă de data aceasta “Magicianul lui Becali” va divorta de sotie pentru amanta, dar si care va fi reacţia Mariei când va afla.

Andreea Negoiţă

Citește și...