Câştigător iUmor 2017: Ana-Maria Caliţa, despre lucrurile care nu s-au văzut în finală, la TV: „Cel mai greu mi-a fost când m-a întrerupt Cheloo”. E dureros ce i s-a întâmplat chiar înainte să urce pe scenă

Publicat: 13/12/2017 | 21:06

Ana-Maria Caliţa a dezvăluit lucruri neştiute, care nu s-au văzut în marea finală de la "iUmor". Mai mult, câştigătoarea sezonului patru a cunoscutei emisiuni a povestit cum a aflat că a luat premiul cel mare şi că a fost o glumă care nu a fost difuzată la TV.

La finalul celui de-al patrulea sezon de la „iUmor”, Ana-Maria Caliţa a plecat acasă cu 20.000 de euro.

Citeşte şi: Câştigător iUmor 2017: Ana-Maria Caliţa, primele declaraţii după ce a devenit câştigătoarea celui de-al patrulea sezon ”iUmor”: „Relaţia mea cu Bendeac…”

Ana-Maria Caliţa a mărturisit în cadrul unui interviu oferit în această seară că era împreună cu iubitul ei când a aflat că a obţinut premiul cel mare din a doua încercare. Mai mult, ea a spus că partenerul său e actor şi că nu a fost gelos pentru momentul în care Mihai Bendeac a sărutat-o şi nici când ea i-a întors sărutul.

Un lucru cunoscut doar de prietenii şi juraţii: Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo este acela că Anei-Maria Caliţa i-a fost extrem de rău înainte de a-şi face numărul din finala de la „iUmor”.

“Pentru bani. Ştiu că a fost cumva aşa… (…). Am fost mulţumită, dar mă aşteptam să fie primit mult mai bine. Ideea e că înainte să intru pe scenă, eu am intrat ultima… Am stat multe ore, înainte să intru la filmare, mi-a fost extrem de rău fizic. (…). Cel mai greu mi-a fost când m-a întrerupt Cheloo, nu mă aşteptam. Exact, au fost câteva secunde în care m-am blocat. (…). Am tras cinci finaluri de emisiune, da. Păi, pentru mine era a doua oară când mă bucuram fals – ai speranţa aia că o să fii tu… De data asta m-am gândit. Faptul că m-am dus la Bendeac şi l-am pupat, a fost pentru că mie nu îmi pasă de ceea ce crede lumea, totul a fost un show. Nu, nu am ieşit la un pahar. A fost doar pentru show şi, probabil, că i-a plăcut numărul, d-aia m-a sărutat. (…). Eu, acasă, nu mă aşteptam… Am stat 10 minute fără să mă mişc. Eram cu iubitul meu, spuneam: «Nu, nu cred! Am câştigat! E pe bune?» Abia după ce m-a sunat cineva, m-am linişti. (…). Iubitul meu e actor, ştie multe. (…). Există o glumă care nu s-a difuzat, mi-ar fi plăcut să fie live show-ul.  (…).”, a declarat câştigătoarea celui de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor” în cadrul unei emisiuni TV.