Câştigătorul MasterChef, Andrei Voica, a mărturisit ce se întâmplă joi. A investit 70.000 de euro în…

Publicat: 26/04/2017 | 20:02

Andrei Voica îşi va deschide joi, la Craiova, propriul restaurant. A investit în local nu mai puţin de 70.000 de euro (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor).

Andrei Voica a câştigat titlul de MasterChef, ediţia 2015, şi a devenit cel mai bun bucătar. În urma show-ului, tânărul din Craiova s-a ales şi cu bani, nu doar cu faimă. Nu mai puţin de 50.000 de euro au intrat în contul său.

La doi ani distanţă de la câştigarea concursului, Andrei îşi va deschide propriul restaurant în Craiova, oraşul natal. Acesta va fi situat în centru, iar meniul va fi unul internaţional. Astfel, cei care vor trece pragul localului îşi vor putea potoli foamea cu preparate italieneşti, spaniole sau asiatice.

Pentru a-şi vedea visul împlinit, Andrei a pus la bătaie toată suma câştigată la MasterChef, plus încă 20.000 de euro din propriul buzunar. Aşa că investiţia totală în construcţia şi deschiderea restaurantului s-a ridicat la 70.000 de euro.

“Îmi doresc ca restaurantul să fie cel mai bun din Craiova. Meniul este diversificat şi sunt optimist că voi avea foarte mulţi clienţi încă de la început. Am lucrat timp de nouă ani în Spania, am fost manager de restaurant, şi ştiu cum să-mi mulţumesc clienţii”, a spus, pentru CANCAN.RO, Andrei Voica.

Inaugurarea localului va avea loc joi, 27 aprilie.

Citește și...