Cat de bine seamana Varciu cu fiica sa de 12 ani! Fotografii incendiare! Vezi cum s-a comportat artistul de ziua fetitei

Publicat: 10/05/2014 | 11:57
Cat de bine seamana Varciu cu fiica sa de 12 ani! Fotografii incendiare! Vezi cum s-a comportat artistul de ziua fetitei

Liviu Varciu si-a petrecut inceputul de saptamana la Arad, in compania fiicei sale, Carmina, si a mamei acesteia. Micuta si-a serbat ziua de nastere, iar Liviu i-a daruit un telefon in valoare de 3.000 de lei, pe care Carmina si-l dorea de multa vreme.

Liviu Vraciu incearca sa fie un tatic cat mai bun pentru fiica sa, Carmina, in ciuda a tot ceea ce se spune despre el si in ciuda faptului ca uneori mai calca pe bec. Pe 8 mai, micuta a implinit 12 ani, iar Varciu nu putea lipsi de langa ea, intr-o zi atat de importanta. Astfel, inca de marti, Liviu Varciu a plecat la Arad, acolo unde fiica lui locuieste impreuna cu mama sa, Ami Teiceanu.

Ami si Carmina sunt cele mai bune prietene
Ami si Carmina sunt cele mai bune prietene

Si nu a plecat cu mana goala, ci “blindat” de cadouri pentru micuta, printre care avea si un telefon de ultima generatie, in valoare de 3.000 de lei, pe care micuta si-l dorea de multa vreme.

Au petrecut cu prietenii Carminei

liviu varciu

Liviu, Carmina si Ami au petrecut intreaga zi impreuna, acasa la niste prieteni, acolo unde au organizat o mica petrecere in cinstea fetitei.

varciu fetita

Au stat la soare, au facut gratar, s-au jucat si au povestit pana seara tarziu, ca o mare familie. De remarcat faptul ca Varciu si Carmina seamana ca doua picaturi de apa, ceea ce se vede lesne, din fotografii, fapt care, cel mai probabil, il face pe Liviu tare mandru.

CITESTE SI

Mama fetitei lui Varciu rupe tacerea dupa trei ani! Vezi cum se comporta solistul cu fiica sa si cat de des o vede, cu adevarat

Liviu Varciu a inceput preselectia! In trei zile a avut trei femei. Care va fi “castigatoarea” alaturi de care va sarbatori?

Ilinca Vandici e istorie! Varciu s-a incalzit toata noaptea, la mare, langa o bruneta prea entuziasta! Dupa ce s-au sarutat…

De 1 Mai a petrecut la malul marii

Liviu Varciu este fara doar si poate unul dintre marii crai ai Romaniei. S-a despartit recent de frumoasa Ilinca Vandici, din motive doar de ei stiute, asa ca este din nou un barbat liber.

Liviu Varciu si Ilinca Vandici

De 1 Mai a petrecut la malul marii, acolo unde a combinat o bruneta sexy, cu care a dansat si s-a sarutat de zor intr-un club de fite de pe plaja.

liviu varciu

 

F. Coman

Citește și...