Cătălin Botezatu, mărturisiri despre noaptea de Revelion: „Nu am fost singur, am împărţit camera cu…”

Publicat: 06/01/2018 | 21:35

Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri despre noaptea de Revelion. Celebrul designer şi-a petrecut Revelionul la Viena, alături de mai mulţi prieteni. 

„Am făcut Revelionul la Viena, a fost superb, l-am făcut într-un palat şi la propriu, şi la figurat. Am fost cu o gaşcă mare de prieteni. Am fost la un bal vienez, cu o prietenă de-a mea am dansat. Costă… depinde cu cât timp înainte rezervi, eu am rezervat cu mult timp, mi-am dorit să petrec aici, e destul de scump dacă faci în ultimul moment, dar eu am plătit rezonabil. Nu am fost singur, am fost 13-14 persoane, am împărţit camera cu cine s-a nimerit… Ne-am distrat cu toţii, am vizitat, am fost la restaurante”, a declarat Cătălin Botezatu într-o emisiune TV.

Cătălin Botezatu mărturisea înainte de Crăciun că nu va împodobi bradul deoarece şi că nu a mai făcut de mult timp lucrul acesta deoarece nu a mai petrecut sărbătorile cu „persoana potrivită”. „Planurile de Crăciun nu mi le-am făcut deocamdată pentru că am foarte mult de muncă. Voi pleca, probabil, după Revelion, undeva la căldură. În ultima perioadă, n-am mai avut starea necesară. Crăciunul, pentru mine, chiar dacă sunt înconjurat de prietenii mei dragi pe care îi iubesc, în ultimii ani n-am mai fost alături de persoana potrivită. Şi atunci, n-avea niciun sens să mai împodobesc vreun brad de mii de euro şi să mă mai prefac că… o, ce frumos e”, declara Cătălin Botezatu.


 

Citește și...