Cătălin Cazacu e istorie! EL e noul iubit al Denisei de la „Bambi”. Imagini din prima vacanţă exotică a celui mai nou cuplu din showbiz

Publicat: 25/12/2017 | 18:55

La câteva luni bune după despărţirea de Cătălin Cazacu, Denisa Tănase şi-a făcut un nou iubit. Acesta e un tânăr afacerist, cunoscut în lumea vedetelor. Şi, deşi, au vrut să îşi păstreze relaţia ascunsă, cei doi s-au dat singuri de gol în timpul vacanţei în care se află departe de România.

Denisa de la „Bambi” face Crăciunul în exoticul Dubai împreună cu noul iubit. Acesta este Mircea Branzei, patronul unui centru de înfrumuseţare din Bucureşti. Despre afacerile cu care se ocupă noul iubit al Denisei Tănase au scris cei de la ciao.ro. Deşi pe reţelele de socializare, cei doi nu au postat nicio poză împreună, locurile în care se fotografiază sunt aceleaşi. În plus, artista e mereu cu sora ei, dar, de data asta a scris negru pe alb că e singură în Dubai.

Cand Raluca nu e cu mine, apare o «Bambi» si rezolva problema. @ralucatanasebambi te inlocuiesc, a scris Denisa Tănase la descrierea imaginii de mai jos.

Denisa Tănase şi noul iubit, Mircea Branzei, sunt în vacanţă în Dubai. Sursa foto: Instagram
Denisa Tănase şi noul iubit, Mircea Branzei, sunt în vacanţă în Dubai. Sursa foto: Instagram

Citește și...