Catalin Crisan si-a recastigat fiica de 14 ani dupa ce copila a refuzat ani la rand sa auda de el!

Publicat: 05/02/2014 | 00:16

Dupa ani in care s-a straduit sa-i recastige afectiunea, Catalin Crisan se poate declara in sfarsit un tata fericit. Fiica cea mare din prima casatoriei pare sa-l fi primit din nou in viata ei.

 

 

Catalin Crisan va fi supus la incrcari in urmatorii ani
Catalin Crisan va fi supus la incrcari in urmatorii ani

 

Daca, imediat dupa divortul de Lucia Bubulac, cei doi copii nu ar mai fi vrut sa mai auda de tatal lor, se pare ca, de la o vreme, cei mici au revenit la sentimente ceva mai bune.Cantaretul a fost fotografiat de paparazzii Spy intr-o ipostaza rara in ultimii ani. Alaturi de fiica adolescenta, Catalin a petrecut o seara intreaga in oras.

 

Catalin Crisan a petrecut o seara in oras impreuna cu fiica lui din prima casatorie.
Catalin Crisan a petrecut o seara in oras impreuna cu fiica lui din prima casatorie.

 

Chiar si in lipsa unor gesturi de afectiune evidente si fara prea multe cuvinte, Catalin Crisan si fiica lui de 14 ani par sa se inteleaga din priviri. La varsta adolescentei, domnisoara care il insoteste pe artist la o plimbare nocturna in Centrul Istoric al Bucurestiului reuseste parca sa-i aduca pe buze un zambet subtil.
 

Bucuroasa, probabil, de intalnirea cu tatal ei, tanara domnisoara nu isi ascunde incantarea pe drumul spre parcare. Chair si fara prea multe cuvinte, cei doi impart o atitudine complice, ca intre tata si fiica.

 

Adolescenta a parut incantata de compania tatalui.
Adolescenta a parut incantata de compania tatalui.

 

De altfel, tanara domnisoara nu a mostenit doar trasaturile, ci si inclinatiile artsitice ale lui Catalin. A participat deja la concursuri muzicale si fara indoiala, cantaretul are un motiv in plus sa se mandreasca cu fata lui. Adolescenta nu se desparte de tatal ei, nici atunci cand stau la rand ca sa plateasca parcarea. Ba chiar ii da si o mana de ajutor, amuzata probabil de neindemanarea cantaretului.
 

Fiica l-a ajutat pe Catalin sa plateasca parcarea.
Fiica l-a ajutat pe Catalin sa plateasca parcarea.

 

Relatiile tata-fiica nu au fost insa tot timpul la fel de apropiate. Divortul de Lucia Bubulac, cu care cantaretul a fost casatorit timp de 14 ani, si apoi mariajul cu tanara Alina Cupsa au afectat legatura dintre Catalin si cei doi copii pe care ii are cu fosta sotie.

 

Lucia Bubulac

 

Cei doi copii din casatoria anterioara nu au vazut cu ochi buni relatia tatalui lor cu Alina, cu zece ani mai tanara decat el si de profesie medic dermatolog. Cei mici au refuzat sa-i fie alaturi tatalui intr-un moment important.

 

Catalin Crisan si-a botezat fiica, insa ceilalti doi copii nu au vrut sa auda de eveniment: „M-au refuzat”

 

Catalin Crisan

 

Chiar si dupa ce Catalin a devenit pentru a treia oara tata, cand Alina a adus pe lume o fetita, copiii din prima casatorie au refuzat sa fie prezenti la botezul surorii vitrege.

 

Mai multe fotografii si detalii gasiti in cel mai nou numar al revistei SPY

 

revista spy

 

 

 

Citește și...