Cătălin Măruţă a vorbit cu ochii în lacrimi despre cele mai importante fiinţe din viaţa lui. Realizatorul TV a dezvăluit că mai are un singur bunic în viaţă, însă că starea acestuia de sănătate nu este foarte bună.

Cătălin Măruţă este un familist convins şi asta nu mai e un secret pentru nimeni! Realizatorul TV a dezvăluit faptul că poza de pe dispay-ul telefonului lui are o poză cu fiul lui, David, şi cu singurul bunic pe care-l mai are în viaţă.

Cu această ocazie, vedeta a dezvăluit că bătrânul nu se simte foarte bine, moment în care lacrimile şi-au făcut apariţia în colţul ochilor acestuia.

”Mai am un bunic care trăieşte, dar care din păcate nu se simte foarte bine”, a declarat Cătălin Măruţă.

Fiul şi bunicul lui Cătălin Măruţă
Fiul şi bunicul lui Cătălin Măruţă

Cătălin Măruţă a dezvăluit cum a descoperit faptul că banii nu-i aduc fericirea: ”Câştigam foarte mulţi bani. Nu visam eu vreodată aşa ceva. Mi-am dat eama că sunt nefericit pentru că după ce terminam emisiunea la Realitatea nu primeam mesaje de la oameni care să-mi spună ”Felicitări pentru emisiune”. M-am dus la Vântu şi i-am spus că nu sunt fericit. M-am dus la bancă, am virat banii înapoi şi apoi m-am dus la Vântu şi i-am spus: ”Uite, am pus toţi banii pe care mi i-ai dat în ultimele 6 luni pentru că nu-i merit. Din 6 luni, eu 4 le-am stat şi în celelalte au fost numai breaking news-uri”.

Cătălin a povestit şi cum a evoluat relaţia lui cu Andra şi cum este relaţia lor:Am aproape 10 ani de căsătorie! am lângă mine cel mai minunat om. Andra chiar este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut şi pe care-l am lângă mine. Am ajuns la căsnicie după doi ani în care ne-am cunoscut şi am descoperit că avem foarte multe lucruri în comun. Între noi e o diferenţă de 7-8 ani şi i-am zis: ”Hai, mă, Andra că tu eşti tânără şi tu vrei discoteci şi cluburi”,, iar ea mi-a zis: ”La cât am cântat eu prin discoteci şi cluburi, nu mai vreau”. În perioada aia, lucram în club unde dădeam dedicaţii şi luam bani pe chestia asta. Dimineaţa când ajungeam acasă, aveam bani de câte 1 leu mototoliţi şi-i intindeam şi mă uitam la ei şi-mi spuneam: ”Uite, din banii aceştia pot să trăiesc liniştit o lună”. Andra e un om mai calm şi mai chibzuit decât mine. Ea acum cântă din plăcere, are momente în care nu ştie câţi bani are în portofel sau ia pe unele concerte. Ea face asta acum din pasiune. Nu e artist care să refuze concerte câte refuză Andra. Da, merg la piaţă cu liste. Andra e ordonată, dar eu sunt exagerat. Avem meciuri, da, pe tema asta. Spre exemplu când revenim din vacanţă, mie îmi place să desfac bagajele, iar ea zice că de ce nu putem să le lăsăm pentru mai târziu. Pe David, îl duc eu la grădiniţă, iar de multe ori îl ia ea. La un moment dat, îmi povestea Andra că s-a dus să-l ia pe David şi fi-miu: ”A venit Andra să mă ia, nu mama! Adică, hei, a venit Andra!”.

Andra l-a urmărit pe Live pe soţul ei şi nu s-a putut abţine să nu-i transmită un mesaj.

”Vă pup”, a transmis Andra.

Renumit pentru farsele făcute în emisiune, Măruţă a vorbit despre cele două farse care i-au dat cele mai mari bătăi de cap: ”Am ieşit de acolo în portbagajul maşinii. Când am văzut cum aleargă dl. Tatoiu după mine, am lăsat tortul şi am luat-o la fugă. Da, e supărată pe mine. De atunci, nu a mai venit la mine la emisiune. Am făcut o farsă de care-mi pare rău. I-am făcut Andrei o farsă. Era într-un taximetrist şi ăla o tot ocolea. Andra a început să plângă. Eu eram încântat, mi se părea tare. Am dat farsa asta pe post şi şase luni, zi de zi, am primit mesaje: ”Aşa se face, bă Măruţă? Aia e farsă?” Şase luni am tras după farsa aia”.

Citeste despre:catalin maruta, catalin maruta bunic, catalin maruta bunic


Share On Facebook