Câţi bani a luat Anda Călin pe casa părinţilor! Şi-a vândut apartamentul ca să-l scape pe Liviu Vârciu de datorii

Publicat: 31/10/2019 | 15:20

După mai multe despărţiri şi împăcări, Anda Călin şi Liviu Vârciu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar rodul acesteia este chiar fetiţa lor, Anastasia, care se bucură de prezenţa ambilor părinţi. Vedeta a făcut un gest impresionant pentru tatăl copilului ei, şi-a vândut apartamentul şi i-a donat banii actorului, să scape de datorii.

Anda ar fi luat pe apartament în jur de 100.000 de euro, bani pe care i-a dat în totalitate lui Liviu, devenind astfel parteneră la proiectul de film. Prezent în emisiunea lui Dan Capatos, Liviu Vârciu a povestit că iubita lui a făcut „gestul suprem prin care i-a dovedit marea dragoste.

Anda şi-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?! Nu, glumesc, ea ştie că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toţi. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb. A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat şi că eram terminat. Mi-era ruşine de toţi prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta şi nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă”, a mai spus Liviu la „Xtra Night Show”.

Pentru film, Liviu vrea să mai atragă de partea lui câţiva sponsori ca să mai micşoreze din costuri. Lansarea va avea loc anul viitor, chiar de ziua solistului, pe 17 martie 2020.

Liviu Vârciu şi Anda Călin se căsătoresc?

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat – la începutul primăverii – ba chiar au și mers, ulterior, într-o vacanță de vis, acolo unde au reglat totul. Au șters cu buretele tot ce a fost ”regretabil” între ei și au decis să aleagă un viitor în culori optimiste, cel puțin pentru Anastasia, micuța pe care o au împreună.

Anda a declarat că ea și Liviu s-au certat ”din nimic” – mai multe nimicuri strânse în timp – și că nu și-a pierdut încrederea în partenerul său.

„Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi”, spunea Anda, la scurt timp după ce revenea la brațul lui Liviu. Iar acum, din câte se pare, bat clopote de nuntă, așa că ne putem aștepta ca Liviu Vârciu și Anda să ajungă, fericiți, la altar.

Citește și...