Câţi bani ajunsese să câştige lunar Maria Constantin! Marcel Toader a arătat extrasul de cont şi a dezvăluit de unde a pornit cântăreaţa: ”Cânta pe 50 de euro la..”

Publicat: 06/09/2017 | 23:55

Marcel Toader a explicat că succesul Mariei Constantin pe plan profesional i s-a datorat lui, în mare măsură. El susţine că înainte să de vină ”impresarul” ei, Maria cânta într-un restaurant, pe o sumă infimă, iar apoi a ajuns să aibă multe zerouri în conturi, datorită lui!

Marcel Toader a dezvăluit în emisiunea lui Capatos că acum regretă că nu a încheiat un contract cu soţia lui, din care să-i revină 50% din câştigurile ei, pentru că o impresaria şi-i făcea rost de angajamente, prin cunoştinţele sale. ”Maria credea că banii mei sunt banii noştri iar banii ei, doar ai ei”. Marcel a prezentat şi un extras de cont bancar, pentru a demonstra câţi bani avea la dispoziţie Maria Constantin, pe care îi cheltuia: 17.000 RON. ”În toţi aceşti ani eu nu m-am ales cu nimic. Nici măcar maşina nu mi-am schimbat-o, e aceeaşi ca acum patru ani” a spus Toader

Maria minte cum respiră! (…) Vreau să dau pe toată lumea în judecată. Mergea şi cânta pe 300 de lei, 800 de lei. Maria cânta în 2015 cu 50 de euro seara”, a declarat Marcel Toader.

Citește și...