Câţi bani câştigă poliţistul atacat cu sabia de un interlop? Bărbatul nu are casă şi conduce o maşină veche

Publicat: 07/12/2017 | 10:42
Poliţistul sucevean lovit cu sabian în cap, în timpul unei percheziţii, a ajuns în stare gravă la spital, cu leziuni la mâini şi la cap. Starea lui este în continuare gravă. Dan Ciprian Sfichi câştigă în jur de 3.500 de lei pe lună, iar soţia lui, de două ori mai puţin decât el. Poliţistul are doi copii minori. 
 

Conform declaraţiei de avere, Dan Ciprian Sfichi nu deţine un imobil proprietate personală, nici terenuri sau alte bunuri, cu excepţia  unui automobil vechi de 13 ani. Bărbatul se întreţine din salariul de poliţist, care este în jur de 3.500 lei pe lună. Soţia lui lucrează ca economist la Spitalul din Rădăuţi, iar anul trecut a încasat aproximativ 1.750 de lei pe lună. O altă sursă de venit a familiei poliţistului o mai reprezintă alocaţia celor doi copii minori.

Agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi are 35 de ani, iar de 12, lucrează în poliţiei. El provine dintr-o familie de poliţişti, iar tatăl şi fratele său au urmat această carieră. Este căsătorit şi are două fetiţe minore. El este unul dintre cel mai buni angajaţi ai Inspectoratului de Poliţiei Suceava şi a fost propus anul acesta pentru salariul de excelenţă pentru merite deosebite. Alexandru Huţuleac este interlopul care a vrut să-l decapiteze pe Dan Ciprian Sfichi.

 

Citește și...