Câți bani s-au cheltuit pentru nunta lui Brigitte și Florin Pastramă!

Publicat: 08/07/2019 | 20:09
Câți bani s-au cheltuit pentru nunta lui Brigitte și Florin Pastramă!

Brigitte și Florin Pastramă au avut o nuntă așa cum și-au dorit. Iar pentru asta a fost nevoie de o investiție foarte mare! 

Florin Pastramă a dezvăluit câși bani s-au cheltuit pentru organizarea nunții. „93.000 de euro. Nu am făcut-o pentru bani, nu ne-am scos banii deloc. Am făcut-o pentru sufletul nostru, am făcut-o în faţa lui Dumnezeu şi ca să se simtă bine el. Tatăl lui, dar şi mama lui şi-au dorit o nuntă pentru el. Am investit amândoi”, a mărturisit Brigitte în emisiunea ”La Măruță”.

Luni dimineața, imediat după nuntă, Brigitte şi Florin Pastramă au mers direct la analize. Aceștia vor o sarcină asistată, aşa că au urmat procedurile, pentru a deveni cât mai repede părinți. Astăzi, în jurul orei 15:00, Brigitte a ieşit din anestezie.

Noi vrem să facem o sarcină asistată. La ora 7 am terminat petrecerea şi la 8 deja am fost la investigaţii şi ni s-a recoltat sânge. La 12 jumătate-1 am avut amândoi o procedură. Acum o oră am ieşit dintr-o anestezie pentru sarcina asta asistată. În momentul de faţă nu sunt însărcinată, dar într-o săptămână sau o lună… vedem”, a declarat Brigitte la Pro tv.

Citește și...