Cauza morții soțului ministrului de Interne Carmen Dan

Publicat: 04/07/2018 | 08:17

Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne, a murit ieri, iar poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. La câteva ore de la vestea care a îndoliat familia lui Carmen Dan a dezvăluită o posibilă cauză a morții.

Citește și: Soțul lui Carmen Dan a murit. Mircea Badea a reacționat imediat: „Descreierați”

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Teleorman au precizat, miercuri, că autopsia soţului ministrului Carmen Dan arată că acesta a murit din cauza insuficienţei cardio-respiratorii şi a unui infarct miocardic acut, el fiind găsit în locuinţa sa de către un membru al familiei sale.

„Ca urmare a informaţiilor solicitate de reprezentanţi ai mass media în legătură cu decesul sesizat în ziua de 3 iulie a.c. în localitatea Videle, facem următoarele precizări: Persoana decedată a fost găsită în casă de către un membru al familiei. Cauza morţii certificată în urmă autopsiei este: insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut. Persoana nu prezenţa urme de violenţă. Decesul a survenit conform evaluărilor medico-legale cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsit de aparţînători, adică în ziua de luni 2 iulie a.c. Certificatul de deces a fost emis cu dată constatării, la 3 iulie a.c”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman.

Corneliu Daniel, soţul ministrului de Interne, ar fi decedat din cauza unui infarct

Corneliu Dan a fost găsit fără puls în locuinţa sa, conform adevărul.ro. Toate acestea după ce ieri, 3 iulie, vecinii din blocul în care locuia soțul ministrului de Interne au făcut o sesizare directă prin care au anunțat că nu l-au mai văzut de o vreme pe bărbatul de 57 de ani.

În ceea ce privește cauza morții, se pare că partenerul lui Carmen Dan ar fi un infarct. La momentul transmiterii acestei știri, cauzele decesului nu sunt încă publice. Potrivit unor surse, cadavrul nu prezintă urme de violenţă.

Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul soţului ministrului de Interne, Corneliu Daniel Dan. Potrivit ultimei declaraţii de avere a ministrului, Corneliu Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până la data de 31.05.2017, având un salariu anual de 60.000 de lei.

Citește și...