Caz fără precedent: a primit vestea în cantonamentul ”naţionalei”! Fostul stelist, CONDAMNAT să restituie clubului primele de joc!

Publicat: 07/06/2017 | 11:40

Aflat în cantonament pentru meciul cu Polonia, fostul stelist Alin Toşca a aflat că trebuie să returneze o sumă de bani cu care a fost premiat pe vremea când juca la Săgeata Năvodari. Actualul jucător al lui Betis Sevilla a fost dat în judecată de primarul din Năvodari, iar judecătorii au acceptat cererea. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii de ultimă oră în acest caz. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Înainte ca Toşca să fie transferat de la Steaua la Betis, Florin Chelaru, primarul din Năvodari, l-a dat în judecată pe fotbalist, în numele instituţiei, iar obiectul dosarului a fost ”pretenţii”, aşa cum CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a arătat AICI. Chelaru le-a cerut judecătorilor să-l oblige pe Toşca să restituie suma de 4.000 de lei. Zilele trecute, magistraţii au dat verdictul. (CITEŞTE ŞI: Probleme pentru ALIN TOŞCA. Ce se întâmplă cu fostul stelist)

Admite în parte cererea formulată de reclamantul Oraşul Năvodari prin Primar în contradictoriu cu pârâtul Toşca Alin Dorel. Obligă pârâtul să plătească reclamantului suma de 3,456 lei, reprezentând contravaloarea premiului acordat necuvenit în luna decembrie 2011 şi dobanda legală calculată prin raportare la această suma, începând cu data de 21.11.2016 până la data achitării debitului. Respinge ca neîntemeiatate capetele de cerere privind obligarea pârâtului la plata penalităţilor de întârziere şi a cheltuielilor de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare”, se arată în decizia instanţei. (VEZI AICI: CE A PĂŢIT TOŞCA ÎN SPANIA)

Alin, care a fost convocat pentru meciul pe care România îl va susţine împotriva Poloniei, a debutat la Betis în partida terminată la egalitate pe teren propriu cu Barcelona, scor 1-1. Fostul stelist a fost apreciat de antrenorul Victor Sanchez. „Toşca a făcut un joc foarte serios, sunt fericit pentru evoluţia lui. Am fost foarte bine organizaţi, cu un ajutor foarte bun din partea apărării, atacului şi din partea fanilor„, a spus Sanchez la conferinţa de presă.

Citește și...