Caz înfiorător în Suceava! O ingineră a îngropat bebelușul născut viu în curtea casei. Ea și-a ucis alți doi copii

Publicat: 13/08/2019 | 18:37

Un caz înfiorător a șocat o comunitate întreagă din județul Suceava! O ingineră și-a îngropat bebelușul pe care l-a născut viu în curtea casei. La scurt timp după ce polițiștii au fost alertați, ei au aflat alte detalii cutremurătoare. Femeia care este angajată la o multinațională și-a mai ucis alți doi copii.

O ingineră din Suceava a îngropat bebelușul născut viu în curtea casei

Crimele s-au petrecut în comuna Dorna Candrenilor, aflată în județul Suceava. Ana Pardău, în vârstă de 37 de ani, a născut un băiețel pe care l-a ucis la scurt timp după ce micuțul a venit pe lume. Asasina a băgat bebelușul într-un sac menajer pe care l-a legat și a atras atenția după ce a fost văzută brusc fără burtă, deși era cu sarcină avansată, relatează monitorulsv.ro. Informația a fost aflată și de polițist judiciarist dornean, care a făcut verificări și a constatat că aceasta nu s-a prezentat la Spitalul municipal Vatra Dornei sau în altă parte, pentru a naște. Astfel, omul legii a mers la domiciliul femeii, unde a aflat un adevăr cumplit. A fost găsit sacul închis în care era copilul mort, iar femeia a recunoscut aparent senin totul.

În urma audierilor, anchetatorii au descoperit că asasina și-ar mai fi îngropat în curte în ultimii doi ani încă doi copii. Echipe de polițiști criminaliști și judiciariști se află la fața locului, unde, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava fac cercetări, în curtea familiei.

Referitor la acest caz, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a comunicat oficial următoarele: “La data de 09 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”, conform sursei citată mai sus.

Criminala are trei copii, care se află în grija unei mătuși acum

În prezent, Ana Pardău este internată în spital, unde primește îngrijiri de specialitate. Pentru încadrarea exactă a faptelor sale sunt așteptate și rezultatele necropsiei privind copilul născut luni. Asasina avea o imagine bună în satul în care locuiește, este căsătorită și mai are trei copii.

Direcția de Protecție a Copilului Suceava a transmis că s-a luat legătura cu asistentul social pentru a vedea ce se impune in situatia copiilor ramasi acasa. Cei trei copii au fost preluați de o mătușă din partea tatălui, care a dat declarație în scris cu privire la faptul că se va ocupa de aceștia și că nu este necesară o măsură de protecție în acest caz.

Citește și...