Cazul Caracal. Colegii Alexandrei Măceșanu, în prima zi de școală: ”Nu știm cum să reacționăm”

Publicat: 09/09/2019 | 09:37
Cazul Caracal. Colegii Alexandrei Măceșanu, în prima zi de școală: ”Nu știm cum să reacționăm”

Începutul noului an școlar este unul trist pentru colegii Alexandrei Măceșanu, adolescenta ucisă de Gheorghe Dincă. Acestora nu le vine să creadă că Alexandra nu mai este lângă ei și încearcă să înțeleagă cum de s-a putut întâmpla o asemenea tragedie.

Una dintre colegele Alexandrei a mărturisit că este vorba despre o zi foarte grea. Toți colegii adolescentei ucise de ”Monstrul din Caracal” au rămas cu un ”gol în suflet” și, pur și simplu, nu știu cum să reacționeze în fața cruntei realități.

„La început am crezut că este o glumă. Este o persoană foarte pozitivă, sociabilă, nu exista zi să nu ne dăm temele. Inima mea îmi spune că este vie și că o să se întoarcă. Este o zi foarte grea, avem un gol în suflet și nu știm cum să reacționăm”, a spus o colegă de-a Alexandrei Măceșanu, potrivit stiripesurse.ro.

”Elevă model”

Chiar dacă nu a cunoscut-o în mod direct pe Alexandra Măceșanu, directoarea liceului unde a învățat aceasta spune că adolescenta a fost o elevă model.

„Suntem mândri să avem o asemenea elevă. Nu am avut contact direct cu ea, nu i-am fost profesor la clasă, dar situația din catalog certifică faptul că Alexandra Măceșanu a fost o elevă model”, a declarat directoarea liceului, conform sursei precizate mai sus.

Citește și...