Cazul Caracal: Gheorghe Dincă va fi transferat vineri! Unde va ajunge cel suspect de uciderea Alexandrei și Luizei

Publicat: 18/09/2019 | 19:49
Cazul Caracal: Gheorghe Dincă va fi transferat vineri! Unde va ajunge cel suspect de uciderea Alexandrei și Luizei

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, va ajunge vineri din nou în Arestul Central al Poliției Capitalei, conform unor surse judiciare, de această dată definitiv, până în momentul în care procurorii îl vor trimite în judecată.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Gheorghe Dincă va fi adus vineri în Arestul Central al Capitalei în vederea continuării analizei comportamentale, dar și pentru realizarea unei expertize psihiatrice și a testului cu poligraf.

DEZVĂLUIRE | Cât de ușor se fac, de fapt, banii în industria de videochat? Detalii neștiute din culise

Totodată, anchetatorii ar urma să continue audierile în cazul său alături de avocații familiilor Luzei și Alexandrei.

În cazul lui Gheorghe Dincă procurorii au dispus pentru prima dată efectuarea unei analize comportamentale la începutul lunii septembrie.

Magistrații Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungească, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, până în 24 octombrie.

Gheorghe Dincă a participat luni și marți la reconstituirea parţială a crimelor din cazul Caracal, au anunțat procurorii DIICOT. „Activitățile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării și uciderii celor două victime, precum și modalitatea și mijloacele comiterii infracțiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleași două victime”, a precizat DIICOT, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Citește și...