Cazul Magdalena Șerban s-a repetat la Vaslui! Două măicuțe au împins un bărbat pe șina de tren

Publicat: 23/07/2019 | 16:51
Cazul Magdalena Șerban s-a repetat la Vaslui! Două măicuțe au împins un bărbat pe șina de tren

Despre cele două femei îmbrăcate în straie bisericești CANCAN.RO a relatat și ieri, atunci când polițiștii din Vaslui le-au amendat pentru că înjurau și scuipau lumea de pe stradă. Astăzi, cele două au fost protagonistele unui episod șocant! Ele au fost surprinse de camere video din gară în momentul în care împing, intenționat, un băarbat pe șine! 

Cele două măicuțe din Vaslui, despre care martorii susțin că erau bete, au fost pe punctul de ucide un bărbat, după ce l-au împins pe linia de cale ferată!

În timp ce se apropia de ele, bărbatul a fost împins de una dintre femei și doar intervenția unui tânăr, care l-a ridicat imediat pe acesta, a făcut să nu se producă o tragedie.

Cele două femei au plecat de la fața locului ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cazul de luni, din gara Vaslui se ameanănă izbitor de mult cu cel petrecut în decembrie 2017, când o fată în vârstă de 25 de ani a fost împinsă în fața metroului de către o femeie cu tulburări psihice.

Sursele CANCAN.RO  au declarat că polițiștii vasluieni le-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea, victima, în vârstă de 69 de ani, nu a dorit să depună plângere.

Cele două măicuțe au ”antecedente”

Femeile, care veneau de la Mănăstirea Ghighiu din județul Prahova, cu destinația Mănăstirea Hadâmbu din județul Iași, au scuipat și blestemat pe aproape toți vasluienii care le-au ieșit în cale, din cauza …unei pisici care a preacurvit.

Eu am crescut în mãnãstirea Ghighiu, unde nu se face preacurvie, de mine a avut grijã mãicuta Pavelina. Orasul ãsta e plin de hoti si de curve”, tipa una dintre femei, în gura mare, relatează vremeanoua.ro.

Măcuțele au fost abordate de un politist local, în zona Casei de Culturã, însã dupã douã blesteme si o înjurătură, acesta si-a dat seama cã nu poate face fatã de unul singur, asa cã a chemat întãriri.

O patrulã mobilã a Politiei Locale le-a abordat din nou pe cele douã femei, lângã fostul magazin Central. Oamenii legii au întâmpinat mari probleme în a le legitima pe mãicute si asta din cauza celei mai în vârstã, care îl vedea pe Necuratu’ în toate persoanele din jur.

Măicuta, Doamne si Stăpânul vietii mele, rugãciune! Lasã oamenii ãstia în pace! Lasã-l pe Sfântul Mina în pace! Sfântul Mina scrie buletinul”, i-a spus cealaltă femeie măicutei, în timp ce-i bătea o cruce mică, pe umăr, “Sfântului” de la Locală.

Citește și...