Cazul straniu al decesului cu numărul 540 de coronavirus! Femeia avea 30 de ani şi a murit acasă, fără să fi avut alte afecţiuni

Autor:
Publicat: 23/04/2020 | 16:37
Cazul straniu al decesului cu numărul 540 de coronavirus! Femeia avea 30 de ani şi a murit acasă, fără să fi avut alte afecţiuni

O femeie din județul Mehedinți, în vârstă de doar 30 de ani, a murit acasă, în urmă cu aproape o săptămână, ucisă de noul coronavirus. Victima a fost diagnosticată pozitiv post-mortem.

Potrivit informării Grupului de Informare Strategică, victima cu numărul 540 nu suferea de comorbidități sau afecțiuni cronice.

Și la Suceava a fost înregistrat un caz asemănător. Un bărbat, în vârstă de 68 de ani, a murit la spital după ce fusese declarat pozitiv cu COVID-19 pe 13 aplilie și a murit pe 20 aprilie fără să aibă fără antecedente patologice documentate.

Statisticile la nivel național

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 386 de noi cazuri de îmbolnăvire. Până joi, 23 aprilie, pe teritoriul României au fost confirmate 10.096 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2478 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 527 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman și Gorj, au decedat.

Imagine de Thiago Lazarino de la Pixabay