Ce a apărut azi în geamurile farmaciilor Catena, la doar o zi de la moartea Stelei Popescu: ”Vă îndemnăm să nu fiţi trişti”

Publicat: 24/11/2017 | 13:50

Dispariţia fulgerătoare a Stelei Popescu a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care au iubit-o şi respectat-o întreaga viaţă. Reprezentanţii farmaciei Catena nu au putut trece neobservată moatea regretatei actriţe şi i-au adus un ultim omagiu, transmiţând un mesaj tuturor clienţilor care au iubit-o pe celebra actriţă.

Reprezentanţii farmaciilor Catena i-au adus un ultim omagiu Stelei Popescu, actriţa cu care au avut o colaborare de mai mulţi ani şi care era imaginea lor. La o zi de la dispariţia fulgerătoare a actriţei de pe scena vieţii, aceştia au pus în vitrinele farmaciilor câte un poster cu imaginea Stelei Popescu prin care-şi exprimă regretul pentru pierdere şi transmite tuturor fanilor acesteia să nu fie trişti, pentru că acesteia nu i-ar fi plăcut asta.

”Cu durere în suflet, suntem alături de familia Steluţei noastre. Ne luăm rămas-bun de la Stela Popescu, marea actriţă, care a fost mereu alături de noi. Chiar dacă pare greu, vă îndemnăm să nu fiţi trişti. Stelei Popescu nu i-ar fi plăcut asta”, este mesajul care apare înscris pe posterul pus în vitrina uneia dintre farmaciile Catena.

Recomandarea CIAO.RO