Ce a aparut pe Internet dupa evenimentul “Ziua Izabellei” intrece orice imaginatie! Costa 150 de lei …

Publicat: 13/01/2015 | 17:31
Ce a aparut pe Internet dupa evenimentul “Ziua Izabellei” intrece orice imaginatie! Costa 150 de lei …

O adolescenta din Constanta a devenit celebra peste noapte dupa ce a incercat sa-si adune prietenii la ziua ei de nastere, insa nepriceperea in tainele Facebook-ului a facut-o sa ajunga de rasul internetului.

“Ziua Izabellei” este cu siguranta viralul inceputului de an si arata care este puterea social media. Totul a plecat de la o greseala facuta de o pustoaica din Constanta care maine isi serbeaza ziua de nastere. Au fost peste 100.000 de oameni care au confirmat ca vor ajunge la ziua fetei.

Izabela a devenit cea mai populara pustoaica de pe internet
Izabela a devenit cea mai populara pustoaica de pe internet

Totul a pornit din momentul in care tanara si-a setat datele de nastere si au publicat informatia ca eveniment si asa a aparut “Ziua Izabellei”. Nu a mai avut rabdare sa-si invite proetenii apropiati si a apasat butonul de “invite all”. Iar de-aici si pana la un eveniment care s-a raspandit uluitor in emdiul virtual nu a mai fost decat un pas.

in drum spre ziua izabelei

Oportunistii au iesit pe interval

Romanii au inceput sa se joace pe Facebook “de-a ziua Izabellei” , iar unii au exploatat acest eveniment si in alt scop, si s-au gandit sa scoata bani de pe urma acestui eveniment. Au fabricat bilete pentru acest eveniment si le-au scos la vanzare pentru pretul de 150 de lei.

bun

Cei mai glumeti dintre internauti au folosit ocazia pentru a transforma evenimentul intr-un Meme (poza cu text amuzant care se transmite viral). Si nu una, ci sute! Au urmat confirmari fictive de participare inclusiv de la presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si pana la conturi false ale unor cantareti celebri precum Justin Bieber sau David Guetta.

in drum spre ziua izabelei

Una dintre prietenele Izabellei a postat un mesaj nou pe Facebook, dar asta nu a impiedicat si mai multa lume sa se alature petrecerii.

„Doar ca sa stiti, eventurile nu erau nici macar 0% reale! Totul a pornit dintr-o greşeală. Iza a creat evenimentele, dar erau pur şi simplu zilelele noastre de naştere! Adică nu invitaţi, nu petrecere, nu cadouri! Lumea a înţeles exact pe dos. Chestia asta o luase razna rău de tot, şi tot fb era infestat cu aşa ceva. Va rugăm să ne scuzaţi ca v-am creat iluzii. Nu va fi nici o petrecere!”, a scris prietena Izabellei

(M.A.)