Ce a făcut Armin Nicoară, înainte de a se spune că a avut o relație cu Vlăduța Lupău. S-a întâmplat pentru a doua oară!

Publicat: 14/02/2020 | 08:53
Ce a făcut Armin Nicoară, înainte de a se spune că a avut o relație cu Vlăduța Lupău. S-a întâmplat pentru a doua oară!

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA v-a prezentat, în urmă cu puțin timp, o informație bombă: faptul că Armin Nicoară și Vlăduța Lupău ar fi avut mai mult decât o relație strict profesională. Înainte de a fi implicat în acest scandal, talentatul saxofonist a luat o decizie radicală, care i-a schimbat viața pentru totdeauna!

Armin Nicoară este unul dintre cei mai apreciați saxofoniști de la noi. Despre artist și Vlăduța Lupău noi v-am spus, în exclusivitate, că ar fi avut o relație mai mult decât profesională, iar înainte de a lua amploare scandalul, Armin a făcut un gest incredibil, care i-a schimbat viața. Mai exact, saxofonistul a decis că este momentul să se boteze, pentru a doua oară, în râul Iordan.

Totul s-a întâmplat anul trecut, iar Armin le-a împărtășit tuturor fanilor săi acest lucru. Pe rețelele de socializare, la momentul respectiv, Armin Nicoară a postat o imagine cu el, alături de un mesaj în care le mărturisea fanilor că s-a botezat pentru a doua oară.

“Astăzi, în Săptămâna Patimilor, m-am botezat pentru a doua oară în râul Iordan!”, a postat Armin Nicoară, la momentul respectiv, pe rețeaua de socializare.

De la o vreme, Armin Nicoară s-a cumințit și a devenit băiat de casă! Saxofonistul s-a cuplat cu frumoasa Claudia Puican, artistă și ea. În exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România, fiul lui Petrică Nicoară a făcut primele declarații despre nuntă.

„Eu și Claudia ne înțelegem foarte bine, este foarte important pentru mine că este și ea artist și, în felul acesta, ne înțelegem unul altuia meseria și știm cum să ne completăm. În scandalul cu Vlăduța Lupău eu i-am zis să stea liniștită și să nu se bage. Eu pe Vlăduța am cunoscut-o înainte să o cunosc pe iubita mea.

Am vrut să o protejez pe Claudia și tocmai de aceea nu am vrut să se implice în așa ceva. Ea (Claudia Puican, n.r.) își dorește foarte mult să ne căsătorim, dar eu îi spun să mai aștepte puțin. Totuși, eu sunt destul de tânăr, mai am un pic de copilărit. Cu toate acestea, o iubesc mult și mi-aș dori să-i pun inelul pe deget.

Când o să fie, o să aflați primii, fără dubii. Suntem OK acum după tot scandalul, Claudia mă iubește și este tot timpul lângă mine, avem încredere unul în altul și o respect mult, e femeia mea, femeia care mă completează perfect și mă face să fiu un om mai bun. Cred din tot sufletul că suntem făcuți unul pentru altul”, a declarat Armin Nicoară, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.