Ce a postat Tavi Clonda pe Facebook, după ce Gabriela Cristea i-a ameninţat pe şefii Kanal D: “Din partea soţiei…“

Publicat: 13/01/2018 | 14:42

Gabriela Cristea a avut parte de o mega-surpriză neplăcută la începutul acestui an, când a aflat din presă că Bianca Drăguşanu a înlocuit-o definitiv la emisiunea ”Te vreau lângă mine”. Bruneta nu s-a putut resemna cu gândul şi s-a prezentat în audienţă la şefi, pentru a cere explicaţii. (Vezi AICI mai multe detalii: Mega-scandal în televiziune. Gabriela Cristea i-a ameninţat pe şefii Kanal D cu procesul după ce au lăsat-o fără emisiune)

Se pare că lucrurile s-au liniştit pentru moment, iar cei doi au petrecut vineri seara foarte frumos, Gabriela i-a pregătit soţului ei o cină foarte…gustoasă. Tavi nu s-a putut abţine şi a postat fotografia pe reţelele de socializare. “Rasfat de vineri seara din partea sotiei…”, a scris Tavi Clonda la imaginea postată.

Gabriela Cristea i-a pregătit cina soţului ei, Tavi Clonda.
Gabriela Cristea i-a pregătit cina soţului ei, Tavi Clonda.

Fiica lor, Victoria, mai are puţin şi va fi creştinată, iar părinţii săi, Gabriela şi Tavi, vor ca momentul să fie unul special la care să participe o mulţime de invitaţi. Pentru asta, cei doi au nevoie să se organizeze din timp pentru marele eveniment.

Am avut treabă cu casa şi am amânat, dar este şi frig. Gabriela vrea să fie mai cald. Cred că undeva în aprilie, nu am fixat încă data. Nu vream să fie în post. Probabil că după Paşte ca să ne simţim noi mai bine. Am vrea cu mulţi invitaţi. Nu ne ferim, nu avem nimic de ascuns. Şi cu pozele pe Facebook, punem multe poze pentru că cei de acasă vor să ştie. Poate îi inspirăm, mi se pare normal şi corect să nu ne ascundem, a  spus Tavi Clonda.

 

Citește și...