Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Ce-au mai facut fetele de la ASIA dupa destramarea trupei? Asculta aici cele mai tari hituri ale trupei!

Ce-au mai facut fetele de la ASIA dupa destramarea trupei? Asculta aici cele mai tari hituri ale trupei!

De: Cancan 15/10/2011 | 00:00
Ce-au mai facut fetele de la ASIA dupa destramarea trupei? Asculta aici cele mai tari hituri ale trupei!

Trupa ASIA a fost una dintre cele mai apreciate formatii ale anilor 2000, reusind sa adune pe langa mii de fani, sa schimbe viata tinerelor membre. ASIA a aparut in marie 1999 cand Irina si compozitorul Adrian Ordean au avut ideea de a concepe un proiect muzical ce implica o formatie de fete. Asa se face ca la drum au pornit patru tinere, Anca, Irina, Sorana si Anemona, format care intre timp s-a modificat de doua ori.

Inca de la inceput, Irina a fost un fel de lider al formatiei. Ideea de a avea o trupa i-a apartinut brunetei care i-a cerut acest lucru in mod expres lui Adi Ordean. Faptul ca in acea perioada nu exista asa ceva in muzica romaneasca, iar stilul slow-dance nu era abordat de nimeni, Irina s-a gandit sa infiinteze o trupa de fete. Pe Anca o cunostea cu ceva vreme inainte, ambele faceau backing-vocals la Schimbul3. Restul, Sorana si Anemona au fost cooptate chiar de Adrian Ordean.

Primul album l-au lansat la sfarsitul anului 1999, iar piesa „Inima mea” a devenit un hit, auzindu-se chiar si azi in casele romanilor. Inca de la inceput fetele au avut un succes colosal, piesele lor erau din ce in ce mai des prezente in topurile autohtone, au avut recitaluri la Eurovizion si au castigat mai multe premii la Festivalul de la Mamaia.

In vara anului 2001, Anemona paraseste grupul, pentru o cariera in actorie, iar locul ii este luat de cea supranumita Britney Spears de Romania, Alexandra Potora. In aceasta noua formula trupa pare sa mearga cel mai bine, fiind singura formatie romaneasca care a fost invitata la Paris la emisiunea de televiziune a lui Jean-Paul Gautier.

De asemenea, fetele au decis ca este momentul sa renunte a mai face playback si au inceput un turneu live. Un an mai tarziu Alexandra se vede nevoita sa paraseasca trupa pentru a merge la studii in Statele Unite. Desi toti au crezut ca va fi sfarsitul trupei, veteranele trupei au anuntat o preselectie numita „Alege ASIA” in cele mai importante orase ale tarii pentru a gasi „A”-ul final. Din peste 1200 de participante, s-a decis asupra Alinei Crisan. Trupa s-a destramat in anul 2005. Dupa o pauza destul de lunga, Catalin Maruta a reusit sa reintregeasca trupa in cadrul unei emisiuni, iar apoi de Revelion la Pro Tv, asa cum si-au facut debutul in urma cu 11 ani.

Irina se dedica fotografiei si cartilor pentru copii

Veterana trupei, Irina Nicolae sustine ca nu a renuntat definitv la muzica insa ca a preferat sa se implice in proiecte care sa o ajute sa se maturizeze din punct de vedere profesional. Fetita cu codite a avut de-a lungul timpului mai multe emisiuni de life-stile pe care le-a prezentat cu profesionalist si cu ajutorul carora a reusit sa ramana in vizorul fanilor.

In prezent scrie carti pentru copii si este pasionata de fotografie. Dat fiind ca este mereu plecata in afara tarii alaturi de iubitul ei, Irina a realizat cu album cu cele mai frumoase peisaje pe care le-a fotografiat in calatoriile sale. Mai mult, de curand aceasta s-a implicat in lumea judo-ului, dandu-i o mana de ajutor logodnicului ei, Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale de Judo. Desi formeaza un cuplu de mai bine de sase ani si a primit inelul de logodna, Irina nu este inca pregatita sa faca pasul catre casatorie si sustine ca este extrem de fericita fara sa aiba un act semnat.

Sorana este un designer vestimentar in devenire

Dupa ce si-a infiintat un post de televizune online, Sorana Mohamad Darclee si-a pregatit intrarea in lumea modei in mare secret. Solista s-a apucat de creat rochii, lansand chiar o colectie la inceputul verii. Sorana sustine ca nu are pretentii de designer vestimentar mai ales ca a facut doar cursuri de design interior care nu au nici cea mai mica legatura cu vestimentatia. Colectia de debut are 20 de tinute concepute in totalitate de ea, de la schite pana la alegerea materialelor. Ramane de vazut daca tanara va face o cariera din asta sau va privi totul ca pe un hobby. Cantareata este cuplata de cativa ani cu Paul Moga insa nu are nicio intentie sa oficializeze relatia in fata ofiterului de stare civila.

Anemona a fost casatorita doar pentru doua zile

Fosta membra ASIA, Anemona Niculescu a renuntat la cariera muzicala pentru cea actoriceasca. Dupa mai multe aparitii pe scena teatrala, Anemona a fost protagonista telenovelei „Secretul Mariei”. In urma cu mai bine de un an, Anemona credea ca si-a gasit sufletul pereche si s-a casatorit in secret la Londra cu Valeriu Osoianu, un tanar roman stabilit in Anglia. La nici doua zile dupa ce a supus „DA” fosta membra a trupei ASIA a divortat, motivand la momentul respectiv ca s-a grabit si ca nu a ajuns sa-l cunoasca suficient pe cel de langa ea. Momentan are o relatie cu un medic originar din Maroc si iti dedica timpul carierei sale actoricesti.

Anca nu mai vrea trupa

Desi s-a consacrat cu formatia ASIA, iar apoi cu Ladies, Anca Neacsu nu mai vrea sa se implice in niciun proiect muzical care presupune o trupa. Anca a ramas in relatii foarte bune cu fostele colege, insa isi doreste o cariera solo, care sa-i puna in evidenta calitatile vocale. Dupa o pauza destul de mare, blonda a revenit din nou pe scena fiind invitata sa sustina diverse concerte prin tara, iar atunci cand nu are niciun recital, solista isi intretine vocea la concursurile de karaoke. In paralel fosta membra a trupei ASIA pozeaza ca model pentru prietena ei, designerul Maria Simion. Creatoarea de moda a realizat de curand o colectie, avand-o pe Anca in prezentarile de moda.

Alina si-a schimbat numele de scena

Dupa o pauza relativ mare, Alina Crisan a revenit pe scena muzicala cu o noua piesa, dar si cu un nou stil. Pentru aceasta revenire, blonda nu numai ca a adoptat o noua atitudine, dar si-a schimbat si numele de scena. De acum inainte, fosta membra a trupei ASIA se va prezenta drept Alinka. In ceea ce priveste viata amoroasa, dupa ce a fost cuplata cu mai multe persoane publice, Alina nu este implicata in nicio relatie. Blonda isi dedica timpul carierei solo si concertelor pe care le are din ce in ce mai des.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...