Ce cadou uluitor a primit Adi Minune de ziua lui! Primele imagini alături de soţie, după ce a fost fotografiat cu amanta

Autor: Keva Iosif
Publicat: 25/09/2019 | 14:58

Adi Minune a implinit, pe 24 septembrie, vârsta de 45 ani. Artistul a fost sărbătorit de întreaga familie, în cadrul unei petreceri de botez la care a fost naș alături de soția lui, Cati.

Adi Minune și Cati au botezat-o pe micuța Ingrid Katherina Maria, fetița creatoarei de lenjerie intimă Cristina Oae și a partenerului acesteia. Petrecerea a avut loc la un renumit centru de evenimente din Pipera, pe 24 septembrie, fix de ziua lui Adrian Minune!

Familia artistului, prezentă și ea la petrecere, împreună cu Cristina Oae, au pus la cale o surpriză de proporții: i-au adus 3 torturi artistului, unul mai spectaculos ca altul, și i-au cântat “La mulți ani!” alături de cei aproximativ 200 de invitați.

Adi Minune și Cati au fost în centrul atenției pe tot parcursul serii. Soția artistului a fost admirată de mai toți cei prezenți, ea fiind îmbrăcată într-o rochie lungă, sclipitoare și mulată, ce-i punea în evidență silueta de invidiat. Ținuta brunetei se potrivea parcă perfect cu costumul negru al artistului. Karmen, venită la petrecere cu partenerul ei, a optat pentru o rochiță scurtă și strălucitoare.

Fiica lui Minune a reușit să slăbească spectaculos la nici două luni de la naștere. De la petrecere nu a lipsit și mama lui Adrian Minune care, spre surprinderea celor prezenți, a ținut pasul a dansat aproape toată noaptea.

Loredana Chivu, Simona Trasca, Denisa Despa, Giani Kirita, Daniela Stan s-au numărat și ei printre cei prezenți la petrecere.

 

Citește și...