Ce cadouri primește un român gay, pentru 6 nopți de amor, de la un preot de 80 de ani cu care s-a căsătorit

Publicat: 19/04/2018 | 14:08

Probabil ați auzit de Florin Marin (25 de ani), un tânăr din Iași care a ajuns vedetă și în presa internațională după ce s-a căsătorit cu un preot de 80 de ani. Cu iz de telenovelă această relație, din cauza certurilor, iată că băiatul are și de câștigat. Florin a mărturisit pentru CANCAN.ro ce primește la schimb pentru a-i oferi nopți de neuitat preotului.  (Află de aici cum poți câstiga și tu de acasă chiar și 10.000 dolari lunar)

Tânarul Florinel, originar din comuna dâmboviţeană Vişina, este oficial domnul Clements din 2017, şi poartă pe deget un inel cu diamnate moştenit de la mama fostului prelat. Preotul Philip Clements, soțul lui în vârstă de 80 de ani, a declarat că, prin aceasta căsătorie, a vrut să atraga atenţia Bisericii Anglicane cu privire la faptul că trebuie să-şi deschidă orizonturile cu privire la cuplurile gay.  (Află de aici cum poți câstiga și tu de acasă chiar și 10.000 dolari lunar)

Cei doi au vândut casa preotului din Marea Britanie şi s-au mutat în Bucureşti, pentru o perioadă, unde au cumpărat un apartament. Din cauza neînțelegerilor cei doi s-au separat pentru perioade scurte, iar acum Florin locuiește în Spania și are planuri mari. ”Vreau să vin în Romania pentru câteva zile, nu știu când. Mă mut în Marbella (Spania)”, a mărturisit acesta pentru CANCAN.RO.  Românul de 25 de ani a recunoscut însă că mai este într-o relație cu preotul de 80 de ani, și că încearcă să-i facă în continuare pe plac. ”Sunt la cumpărături, pentru că vine Philip în vizită 6 zile aici, în Spania, si na, pregătesc pentru el. Să se simta bine când vine”, a declarat Florin. Efortul lui nu rămâne însă nerăsplătit. Ce primește de la Philip? ”Mașină, aur, shopping”, recunoaște că sunt doar câteva dintre privilegiile de care are parte.

Citește și...