Ce domeniu si-a ales sa studieze fiica lui Ion Cristoiu! E singura romanca in stare de asa ceva!

Publicat: 13/03/2015 | 00:19

Despre fiica marelui ziarist nimeni nu stia o iota. Ion Cristoiu are insa toate motivele sa se mandreasca cu ea: Ioana a ajuns sa fie catalogata cel mai mare specialist din lume intr-un domeniu absolut incredibil.

Ii critica aspru pe presedinti, se fereşte ca de dracu’ de bucuria oamenilor, despre care spune ca poate fi devastatoare, si este de parere ca tinerei generatii ii lipsesc modelele mari, valoroase. Acesta este portretul care il defineste pe marele ziarist Ion Cristoiu, in ochii colegului sau, Marius Tuca. Nu a facut doar gazetarie, ci si proza, iar toata aceasta echilibristica l-a obosit foarte mult, insa a recunoscut ca menirea de a sta intre patru pereti si de a crea, aceasta rutina de zeci de ani, i-a fost predestinata.

Ion Cristoiu

Detaliile despre viata privata a lui Cristoiu au ramas niste necunoscute pentru cei care il citesc si il apreciaza.

Singurul detaliu care a “scapat” publicului a fost acela ca este casatorit, pentru a doua oara, ce-i drept, cu Doina Diaconu, ofiter de presa al Senatului despre care a spus ca se aseamana foarte mult, si inclusiv defectele lor sunt aceleasi: “Suntem foarte egoisti!”, a marturisit Cristoiu intr-un interviu.

Ion Cristoiu

Laudata peste tot in lume!

Despre copii, insa, celebrul gazetar si analist politic, nu a vorbit niciodata. Asta in conditiile in care ar avea toate motivele sa defileze de mandrie. CANCAN a aflat ca Ion Cristoiu are o fiica stabilita in Belgia, unde face performanta intr-un domeniu absolut captivant.

Fiica lui Ion Cristoiu este apreciata la nivel international
Fiica lui Ion Cristoiu este apreciata la nivel international

Ioana Cristoiu este cea mai apreciata avocata pe drept cosmic din lume! N-o spunem noi, ci revistele de specialitate care ii lauda performantele.

Ion Cristoiu

Dreptul cosmic reprezinta ansamblul normelor juridice create de state pentru reglementarea relatiilor dintre ele sau cu organizatii internationale in domeniul explorarii si folosirii spatiului cosmic (extraatmosferic) si a corpurilor ceresti.

Ioana nu a reusit insa sa isi deschida un cabinet propriu, iar in prezent lucreaza pentru o casa de avocatura, fiind foarte multumita de conditiile si salariul pe care il obtine.

Citeste si VIDEO Ion Cristoiu: „Emil Boc si-a dat demisia acum doua saptamani”

Ion Cristoiu lanseaza azi volumul „Agentul CIA cu talpa rupta”
 

(M.A.)

Citește și...