Ce făcea Maria Constantin în timp ce Marcel Toader se confrunta în direct cu Anda Ghiţă

Publicat: 07/09/2017 | 21:08

În timp ce Marcel Toader avea o confruntare în direct cu Anda Ghiţă, Maria Constantin se afla la filmări alături de cunoscutul cântăreţ şi compozitor Raoul.

„În toate culorile posibile, cu Maria Constantin, a scris Raoul pe Facebook, publicând pe contul său două poze cu interpreta de muzică populară.

În timp ce Maria Constantin a fost la filmări cu Raoul, Marcel Toader avea parte de momente dificile în direct, fiind atacat dur de Anda Ghiţă. „Marcel Toader îmi este dator cu 1.000 de euro. El vorbeşte de moralitate, dar aici e de discutat. Eu pot să îmi povestesc viaţa întreagă şi să plec cu capul sus din emisiune, nu ştiu dacă el poate face acelaşi lucru. L-a ponegrit pe Prigoană în casă la mine. (…) Marcel Toader a spus că dacă Maria nu ştia să cânte nu o lua de nevastă”, a declarat Anda Ghiţă la „Acces direct”. Marcel Toader a negat că a spus aşa ceva atunci când s-a însurat cu Maria Constantin.

Maria Constantin şi Marcel Toader sunt în divorţ. Omul de afaceri a făcut, recent, mai multe dezvăluiri privind adulterul Mariei Constantin, el prezentând şi probe în acest sens la TV. Marcel Toader şi Maria Constantin au ca termen 13 septembrie pentru a divorţa la notar, dar omul de afaceri a declarat că se gândeşte dacă va mai accepta un divorţ amiabil, la notar, şi dacă nu va merge în instanţă pentru a solicita desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a cântăreţei. 

Citește și...