Ce înseamnă când visezi bani. Specialiştii în descifrarea viselor contrazic superstiţiile româneşti

Publicat: 04/07/2017 | 12:48

Ce înseamnă când visezi bani. Faptul că vezi sau câştigi bani în visele tale arată că succesul şi prosperitatea îţi sunt la îndemână, contrar superstiţiilor care asociază viitoare evenimente negative unor astfel de vise. Şi asta pentru că banii reprezintă încredere, prosperitate, succes sau valori, în general, iar specialiştii în descifrarea viselor susţin că, dacă visezi bani, înseamnă că ai mare încredere în tine. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie semnificaţia celor mai întâlnite vise legate de bani. (CITEŞTE ŞI: Un celebru milionar român a dezvăluit… Detalii despre nunta verii pe Coasta de Azur!)

O altă interpretare sugerează că visele despre bani se pot referi la atitudinea pe care o ai faţă de dragoste sau probleme sentimentale. Specialiştii mai spun că banii sunt un simbol comun pentru sexualitate şi putere, iar faptul că visezi că găseşti bani pe stradă, de exemplu, arată că eşti în căutarea dragostei sau a puterii, nicidecum că ar urma să-ţi moară cineva apropiat, cum sună unele dintre superstiţiile româneşti. (VEZI ŞI: Cum să-ţi aduci norocul în casă în 2017! Specialistul Fengshui îţi vinde ”pontul”)

Ce înseamnă când visezi că pierzi bani

Totodată, dacă visezi că pierzi bani ar putea însemna că îţi lipsesc ambiţia, puterea şi respectul de sine, că eşti nefericit, vulnerabil şi te confrunţi cu greutăţi în viaţa reală. La fel, atunci când în vis cheltuieşti bani s-ar traduce că, în viaţa reală, dăruieşti dragoste sau eşti în căutarea ei. Iar când visezi că alţii dau bani în stânga şi în dreapta înseamnă că te simţi dat la o parte. Prin urmare, cineva nu îţi dă suficientă atenţie sau nu îţi arată destulă afecţiune. (CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV! S-a ales praful de averea celebrului ”Bachus”, negustorul împuşcat de Ceauşescu! Ultimul moştenitor i-a vândut şi…)

Ce înseamnă când visezi că strângi bani

Visele în care acumulezi bani denotă insecuritate sau egoism, potrivit specialiştilor în decriptarea lor. Când visezi că nu ai niciun ban înseamnă că te temi să nu îţi pierzi locul pe care ţi l-ai câştigat în societate, iar astfel de vise ar arăta că îţi lipsesc abilităţile pentru a-ţi atinge un anumit scop. Dacă împrumuţi bani în vis, ai grijă, deoarece în viaţa reală poate însemna că îţi risipeşti resursele.

Ce înseamnă când visezi că furi bani

Când visezi că furi bani trebuie să fii foarte atent, deoarece în viaţa reală te paşte un pericol, mai spun specialiştii în descifrarea viselor. Există şi o interpretare pozitivă, pentru că visul ar însemna că te-ai hotărât, în sfârşit, să obţii ceea ce îţi doreşti de la viaţă. De asemenea, visele în care furi bani pot însemna că îţi lipseşte dragostea şi că eşti disperat să fii acceptat. (VEZI AICI: Imagini în exclusivitate cu autorul mega-loviturii de la PARIS. CALU MACHEDONU a plănuit pe-o plajă furtul de 5 miloane €!)

Dacă visezi bani pătaţi cu sânge poate însemna că îţi atingi scopurile în detrimentul celorlalţi. Poate indica, de asemenea, un sentiment de vinovăţie, că ai acceptat ceva despre care ştiai că este greşit.

Citește și...