Ce înseamnă când visezi cal. Ce ţi s-ar putea întâmpla bine şi rău

Publicat: 30/07/2017 | 15:42
Ce înseamnă când visezi cal. Ce ţi s-ar putea întâmpla bine şi rău

Visele noastre sunt pline de simboluri care pot spune foarte multe despre noi, personalitatea noastră, dar şi despre eveniment de peste zi care ne macină. Sunt mulţi care visează des cai. Însă ce înseamnă când visezi cal?

În general, atunci când visezi cal reprezintă în general semne bune. Contează şi culoarea. De exemplu, dacă te întrebi ce înseamnă când visezi cal alb, trebuie să ştii că ar urma să ai noroc, să ai parte de reuşite, de momente vesele.

De asemenea, dacă visezi o fată pe cal alba înseamnă că urmează să te căsătoreşti. În cazul în care calul aleargă, vi se vor împlini nişte dorinţe şi nişte planuri. În cazul în care visezi că vinzi un cal, e posibil ca în următoarea perioadă să faci o călătorie.

Există şi situaţii nu fericite. De exemplu, dacă te visezi mergând călare prin pădure e posibil ca o boală pe care o ai să ţi se agraveze. Dacă în vis cazi de pe un cal e posibil să pierzi o sumă de bani.

Ce înseamnă când visezi cal cu o coadă lungă

Însă, dacă visezi o căruţă trasă de cai înseamnă că urmează să rezolvi un mister din viaţa care te preocupă de mai multă vreme. Dacă în vis îţi apare un cal cu coadă foarte lungă, înseamnă că primeşti ajutor de la prieteni, iar dacă în vis cumperi un cal înseamnă că vei avea parte de ceartă în casă.

Dacă visezi cal mai este posibil să ai oaspeţi, iar dacă şaua este frumoasă înseamnă că intraţi în contact cu o persoană foarte importantă. Dacă visaţi un cal gri e posibil să aveţi întâlniri pe care nu le-aţi dorit, neplăcute. Atunci când visaţi o herghelie de cai înseamnă că primiţi o veste bună importantă, iar caii în grajd reprezintă prosperitate.

Dacă vă apare în vis un cal negru, nu intraţi în panică. Înseamnă că primiţi veşti bune. Calul maro din vis anunţă apariţia în viaţa ta a unei persoane influente, care te va ajuta să evoluezi în societate. De asemenea, poate reprezenta şi frământări. Un cal roşu poate anunţa o perioadă de anxietate şi depresie.

Ce înseamnă când visezi cal pe care încaleci

Dacă visezi că nu reuşeşti să încaleci un cal în vis e posibil să aveţi un ghinion în perioada următoare. De asemenea, un cal pe care îl hrăneşti poate să aducă vestea că primeşti ajutorul unor prieten, iar în cazul în care vrei să adopţi un copil e semnul că reuşeşti acest lucru.

Mânzul în vis este semn de sănătate pentru familia ta, mai ales pentru cei mici. Un cal liber, sălbatic în vis simbolizează independenţa ta şi pacea interioară. Calul murdar în vis reprezintă invidia unora. E posibil că unii din jurul tău să încerce să profite de tine.

Citește și...