Ce înseamnă când visezi căpuşe. Legătura incredibilă cu nivelul energiei tale

Publicat: 04/08/2017 | 14:05

În popor, se spune că atunci când visezi căpuşe te paşte sărăcia sau boala, iar dacă visezi că ai omorât o căpuşă ar însemna că te vei întâlni cu un duşman care te va scoate din sărite. Interpretările specialiştilor în descifrarea viselor sunt însă mult mai nuanţate, având legătură directă cu nivelul energiei fiecărei persoane.

Potrivit credinţei populare, să visezi căpuşe care nu îţi dau pace simbolizează săracie şi boală, iar dacă în vis vezi multe căpuşe pe animale sugerează că duşmanii tăi vor cu orice chip să pună mâna pe ceea ce-şi doresc de la tine.

Ce înseamnă când visezi căpuşe care se urcă pe tine

Specialiştii în descifrarea viselor susţin că visele în care vezi căpuşe înseamnă că, în realitate, ceva îţi suge energia, fie că e vorba de viaţa profesională sau de cea de familie, dar nu este exclus ca astfel de vise să ascundă şi probleme serioase de sănătate.

Când visezi căpuşe care se târăsc pe corpul tău ar putea însemna că suferi de o boală gravă, de care nici măcar nu ştii, mai spun experţii. Când visezi că foarte multe căpuşe vin spre tine ar putea însemna că inamicii tăi încearcă prin orice mijloace să îţi distrugă proprietatea sau viaţa de familie.

Ce înseamnă când visezi căpuşe aruncate spre tine

Când visezi că cineva aruncă spre tine căpuşe sau că acestea se plimbă prin interiorul corpului tău, dar tu le omori înseamnă că ai puterea de a depăşi problemele care te înconjoară. Câteodată poţi visa că duşmanii îţi aruncă în faţă căpuşe, ceea ce înseamnă că te enervează foarte repede comportamentul lor. Când visezi că reuşeşti să alungi căpuşele poate însemna că te lupţi pentru bunăstarea materială şi spirituală a ta şi a familiei tale.

Citește și...