Ce înseamnă când visezi explozie? Semnificaţiile ascunse ale unui eveniment tragic în viaţa reală!

Publicat: 21/08/2017 | 20:00
Ce înseamnă când visezi explozie? Semnificaţiile ascunse ale unui eveniment tragic în viaţa reală!

Ce înseamnă când visezi o explozie? Ei bine, trebuie să luaţi în considerare şi contextul în care apare şi este foarte important să vă amintiţi cât mai multe din vis. În general, atunci când visaţi o explozie aceasta se traduce prin şoc, prin nevoia de a înfrunta realitatea.

Explozia din vis mai reprezinta şi o primejdie în realitate, un risc de proporţii pe care subconştientul nostru o preconizează, o schimbare violenta, poate chiar o răsturnare neaşteptată de situaţie. Se mai spune că în momentul în care visezi explozibil iar aceştia sunt folosiţi în scopuri pozitive ori iţi dau aceasta senzaţie în vis, înseamnă că vei avea noroc în privinţa unor câştiguri din viitorul apropiat, cât şi în dragoste.

Dacă visezi ca explozibilul este folosit pentru a distruge o serie de locuri ori persoane, înseamnă că vei avea multe griji sentimentale şi financiare. În cazul în care visezi că pui la cale o explozie înseamnă ca vei avea parte de foarte mult confort şi vei fi mai mulţumit ca niciodată. De regulă explozia de emoţii din vis reprezintă mulţumire şi relaxare în viaţa reală din toate punctele de vedere, eşti într-o perioadă de destindere, de răsfăţ a vieţii tale.

SEMNIFICAŢII

Şoc, nevoia de a da piept cu realitatea, risc, primejdie, schimbare violenta, răsturnare neaşteptată de situaţie.

Dacă visezi explozibili care sunt folosiţi pentru scopuri pozitive vei avea noroc în privinţa unor câştiguri viitoare şi în dragoste. Dacă visezi ca explozibilul este folosit pentru distrugerea unor locuri sau oameni vei avea griji financiare şi sentimentale. Dacă visezi că pui la cale o explozie este semn că vei avea mai mult confort şi mai multă mulţumire ca niciodată.

Citește și...