Ce înseamnă dacă visezi că alergi. Vei rămâne surprins să afli că…

Publicat: 27/07/2017 | 00:00
Ce înseamnă dacă visezi că alergi. Vei rămâne surprins să afli că…

Ce înseamnă dacă visezi că alergi. Daca visezi ca alergi pe un drum pustiu inseamna ca te asteapta calatorii neprevazute in care nu vei avea rezultate benefice, vei pierde timpul in zadar si vei da peste o serie de pericole.

Ce înseamnă dacă visezi că alergi. Daca te visezi alergand in cerc inseamna ca iti vei face cunostinte noi, daca alergi in vis dupa un cal inseamna ca vei intra in contact cu persoane noi alaturi de familia ta, daca te visezi alergand dupa caini inseamna ca inamicii pe care ii ai vor disparea, vor uita de tine, daca alergi dupa gaini inseamna ca vei afla unele lucruri mult prea tarziu, daca alergi dupa o persoana inseamna ca nu te vei imbolnavi in viitorul apropiat.
 

Ce înseamnă dacă visezi că alergi. Daca ii vezi pe altii alergand dupa tine inseamna ca treburile iti vor reusi din plin si nu vei intampina dificultati. Pe de alta parte, daca visezi ca tu alergi foarte tare, e posibil ca in curand sa faci o calatorie lunga sau daca visezi ca alearga un cal, e posibil sa participi la o festivitate din care vei avea numai de castigat.

Ce înseamnă dacă visezi că alergi . Atunci cand visezi un cerb care alearga in fata ta inseamna ca norocul va fi de partea ta si vei obtine multe castiguri importante, insa atunci cand visezi ca alergi in vis, totul se poate interpreta ca si o nevoia acuta de fuga din cadrul unei activitati greoaie pentru tine ori poate simboliza pur si simplu fuga de cotidian, de responsabilitati.