Ce iubire frumoasa! Szobi Cseh si sotia sa sunt nedespartiti de 38 de ani. Vezi toate detaliile emotionante ale povestii de amor!

Publicat: 28/06/2013 | 00:06

O boala urata il chinuie de cateva luni pe celebrul cascador Szobi Cseh. Lupta s-a mutat, in ultimele zile, intr-o rezerva de spital, acolo unde faimosul Buza de Iepure din seria Margelatu se zbate sa se repuna pe picioare.

Alaturi de el, in tot acest timp, s-au aflat sotia Simona si cei doi fii, Arpad si Alex. Discreti si demni, asa cum le-a cerut Szobi Cseh sa fie, apropiatii s-au abtinut sa faca comentarii despre starea sa de sanatate, atunci cand vestile de la medici nu erau dintre cele mai bune.

Desi este grav bolnav, marele cascador nu a putut sa-i abandoneze pe tinerii pe care-i antreneaza de ani de zile
Desi este grav bolnav, marele cascador nu a putut sa-i abandoneze pe tinerii pe care-i antreneaza de ani de zile

Din fericire, insa, ultimele zile au venit cu vesti tot mai bune pentru el, atat in ceea ce priveste starea de sanatate, cat si in ceea ce priveste situatia salii de sport in care isi desfasoara activitatea asociatia sa, Gladiatorul. Astfel, dupa o perioada de incertitudini, primarul sectorului 3 l-a anuntat ca a gasit un sediu pentru a continua activitatea.

Simona Cseh nu pleaca de langa patul sotului sau decat pentru a-i gati
Simona Cseh nu pleaca de langa patul sotului sau decat pentru a-i gati

Simona, femeia care i-a fost alaturi si la bine si la greu in ultimii aproape 40 de ani, a povestit pentru CANCAN.ro cum a evoluat starea sa de sanatate in ultimele zile: “Se simte mai bine, poate sa mearga. E mult mai bine acum fata de alte zile. Face un tratament perfuzabil cu antiobiotice, care mai dureaza cateva zile”.

Si-a furat viitoarea sotie de acasa!

Simona Cseh nu s-a dezlipit de rezerva in care se afla sotul sau decat pentru a merge acasa, ca sa-i gateasca: “Are voie sa manance si carnita, mai putin zahar, nu are voie prajeli. Normal ca eu ii gatesc. Acum i s-a recomandat peste, asa ca ieri i-am dus somn, azi ii duc dorada”. 

Simona si Szobi s-au cunoscut in urma cu aproape 40 de ani, pe cand ea era inca eleva la liceu. sursa: cutremurat.org
Simona si Szobi s-au cunoscut in urma cu aproape 40 de ani, pe cand ea era inca eleva la liceu. sursa: cutremurat.org

Putini cunosc insa detaliile incredibile ale povestii lor de amor. Szobi si Simona s-au cunoscut pe vremea in care el era deja un nume cunoscut in cinematografie, iar ea – inca eleva de liceu, la “Dante Alighieri”, in Capitala. A fost dragoste la prima vedere, asa ca n-a mai contat ca el era insurat, iar ea avea cu 14 ani mai putini ca el.

Szoby Cseh

Cateva luni mai tarziu, in 1975, Szobi a divortat, iar pe Simona, practic, a “furat-o” de la parinti, de acasa, dupa cum povestea cascadorul de curand. Au locuit la inceput intr-o garsoniera nemobilata, insa cu timpul si-au aranjat un camin primitor, iar in viata lor si-au facut aparitia Alex si Arpad, cei doi baieti ai cuplului, acum in varsta de 32, respectiv 36 de ani.

Spectacol pentru Szobi

Vineri, de la ora 20.00, la sala ArCuB va avea loc spectacolul de caritate „Alaturi de Sobi Cseh”. Evenimentul are ca scop sutinerea morala si financiara pentru tratamentul extrem de costisitor de care are nevoie Szobi Cseh.

Szoby ne-a spus ca starea sa de sanatate este una ok
Szoby ne-a spus ca starea sa de sanatate este una ok

Donatiile se fac pe perioada spectacolului la urnele special amenajate si in conturile:
– Cont in lei: RO09RNCB0318029310470002, deschis la BCR, pe numele: „Cseh Szabolcs Imre”.
– Cont in euro: RO89RNCB0074044211170003, deschis la BCR, pe numele „Cseh Simona”.

“La spectacol va fi sigur cineva din familie, ca asa e frumos. Ma simt onorata de actorii care participa si de gestul lor”, a spus Simona Cseh pentru CANCAN.ro.

“Szobi mi-a spus ca la spectacol nu vrea atmosfera plangacioasa, ca la o inmormantare. El vrea sa fie ceva vesel, deoarece Szoby Cseh este un tip dinamic”, ne-a explicat Dan Motanu, unul dintre organizatorii spectacolului.

A.S./C.D.

Citește și...