Sintagma „Viaţa bate filmul” se potriveşte mănuşă în cazul unui ieşean care, în 2008, a câştigat 3,8 milioane de euro la Loto 6/49. Deşi putea duce o viaţă de huzur, Mihai Cazacu a ales să-şi sporească averea prin evaziune fiscală. Zilele trecute, Cazacu a fost reţinut de DIICOT, însă a fost eliberat după doar 24 de ore, fiind cercetat sub control judiciar. CANCAN.RO. SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii incendiare despre acest caz. (CITEŞTE ŞI: Destinul teribil al unui jucător la Loto: face afaceri-fantomă, se bate cu interlopii şi conduce beat!)

La finele săptămânii trecute, poliţişti din Satu Mare, Bacău, Braşov şi Buzău, coordonaţi de DIICOT, au efectuat 22 de percheziţii domiciliare la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani.

"În perioada 2010-2013, membrii grupării ar fi acţionat pe raza mai multor judeţe din ţară pe linia evaziunii fiscale şi spălării banilor. Din cercetări a rezultat că societăţile comerciale implicate ar fi acţionat pe trei paliere infracţionale şi ar fi creat pe fiecare palier circuite fictive de facturi fiscale, care aveau ca obiect prestări de servicii în domeniul construcţiilor şi reabilitării de drumuri judeţene, naţionale şi autostrăzi“, arată anchetatorii. (VEZI ŞI: În urmă cu 8 ani, pompierul din Galaţi lua marele premiu de la Loto. Are 11 milioane de euro în conturi, dar... ”lucrează” ca şef de şantier pe litoral!)

Procurorii mai susţin că suspecţii ar fi înregistrat în contabilitate facturi fictive care atestau închirierea nereală a unor utilaje de construcţii, scopul fiind deducerea ilegală de TVA. Prejudiciul total care ar fi fost creat de cei implicaţi în reţea ar fi de şase milioane de lei. În total, nouă persoane sunt cercetate acum sub control judiciar în acest caz, printre acestea aflându-se şi fratele lui Cazacu, Petrică.

Mihai Cazacu are deja două condamnări la activ, ambele pentru fapte comise după ce a devenit milionar în euro. Ieşeanul mai are în lucru un dosar, după ce s-ar fi urcat băut la volan, şi mai este parte vătămată într-un dosar de violenţă, unde acuză că ar fi fost bătut de interlopi cărora le-ar fi datorat bani. (CITEŞTE ŞI: Filmările intime cu MILFeta din Călăraşi s-au dovedit fatale! Soţia a "divorţat" instant de multimilionarul de la Loto)

Despre faptele pentru care este anchetat în prezent, avocatul lui Cazacu a declarat pentru CANCAN.RO. SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA că ar fi fost comise la scurt timp după ce ieşeanul a câştigat la Loto. 

„Faptele de care sunt acuzaţi clienţii mei au fost săvârşite în anul 2010. Despre acestea procurorii au aflat în anul 2012, fiind deschis un dosar penal în acest sens. Mi se pare abuziv ca după cinci ani de zile clienţii mei să fie percheziţionaţi, chemaţi la DIICOT Iaşi, să li se schimbe calitatea din suspect în inculpat, să fie reţinuţi şi trimişi în instanţă cu propunere de arestare, totul petrecându-se în aceeaşi zi. Mă bucură soluţia instanţei, şi observ că arestul preventiv începe să nu mai fie regulă în România, ci excepţie“, a declarat avocatul Razvan Huţanu, apărătorul lui Cazacu şi al fratelui său. (VEZI AICI: Cel mai norocos cuplu din lume! Ei au câştigat la LOTO pentru a treia oară)

CRISTI SANDU

Citeste despre:milionar loto iasi, milionar loto iasi retinut, milionar loto iasi diicot, mihai cazacu loto


Share On Facebook