Ce mănâncă Brigitte Năstase ca să fie atât de slabă: „Eram foarte frustrată, mă îngrăşasem. Mi-am dat seama că….”

Publicat: 29/10/2017 | 13:46

Brigitte Năstase are o siluetă de invidiat, dar nu a fost întotdeauna mulţumită de felul în care arată. Fosta balerină a făcut sacrificii pentru a arăta atât de bine.

Bruneta urmează o dietă care o întinereşte pe zi ce trece. Brigitte a recunoscut că a existat o perioadă în care se îngrăşase şi nu se mai simţea bine în pielea ei. 

„Îmi place foarte mult sushi şi nu îngraşă! Mănâncă iaurt slab cu tărâţe de secară. Seara nu mănânc pâine. Micul meu dejun e foarte consistent, m-a învăţat antrenorul meu personal. La 10 sau la 11 fac sală. Fac cardio, sală sau masaj. Eu mănânc o salată din varză roşie, morcov şi dovlecel ras, conopidă şi pun 10 feluri de seminţe şi îmi fac un sos din lămâie stoarsă, tahine (cremă din seminţe de susan) şi două linguri de ulei de măsline. Am început prin a-mi acorda o oră zilnic pentru mine. (…) Eu am fost diagnosticată cu tumori cancerigene şi stăteam şi mă gândeam că am sacrificat ziua de astăzi pentru visul zilei de mine şi, dacă o să mă fac bine, am promis că o să am grijă de mine. Eram foarte frustrată, mă îngrăşasem. Mi-am dat seama că îmi aparţine doar ziua de astăzi”, a povestit Brifitte, la Antena Stars.

Citește și...