Ce mănâncă, de fapt, concurenţii de la Exatlon atunci când camerele nu filmează? Cea care a părăsit competiţia a spus tot adevărul

Publicat: 29/01/2018 | 13:53

Concurenţii de la Exatlon luptă şi pentru mâncare. Sunt probe unde echipa câştigătoare primeşte mâncare şniţele, cârnaţi, sucuri şi salate, uneori chiar şi desert. Telespectatorii îi pot vedea pe concurenţii înfulecând cu poftă alimentele câştigate. Cu toate acestea, toată lumea s-a întrebat ce mănâncă aceştia atunci când nu câştigă alimente.

Ei bine, Rafaela, prima concurentă care s-a întors din Republica Dominicană a dezvăluit misterul. Aceasta susţine că toţi concurenţii mănâncă banane, nuci de cocos, pe care şi le culeg singuri, şi orez.

„Când primeam bolul de orez eram atât de înfometaţi încât nu ne mai gândeam că îl putem amesteca cu fructe”, a povestit Rafaela, la Kanal D.

Fosta concurentă a dezvăluit că din cauza efortului depus şi a lipsei de hrană a slăbit şase kilograme. Nu este singura concurentă care a slăbit în competiţie. Cea mai vizibilă transformare o are Andrei Stoica, a cărui burtă nu se mai vede ca la începutul emisiunii. 

 

Anda Adam s-a accidentat la picior

Ghinion teribil pentru Anda Adam! Artista s-a accidentat la piciorul stâng în timpul emisiunii Exatlon şi a ajuns să meargă în cârje. Ea s-a mai accidentat grav la acelaşi picior în urmă cu câţiva ani, în timpul emisiunii „Dansez pentru tine”. Anda Adam a fost supusă unor investigaţii medicale în Republica Dominicană şi aşteaptă cu sufletul la gură rezultatele.

 

Citește și...