Ce maşină conduce Monica Gabor în America! Mulţi o să vorbească pe la colţuri după ce o să vadă aceste imagini

Publicat: 15/07/2017 | 11:23

Monica Gabor duce o viaţă foarte bună în America, acolo unde locuieşte împreună cu iubitul ei, Mr. Pink. Vedeta este tristă pentru că nu este alături de fiica ei, Irina, însă face tot posibilul să se vadă cât mai des.

Fosta doamnă Columbeanu a postat un filmuleţ pe pagina sa de Facebook, în care apare la volanul unui autoturism, însă nu orice model, Monica conduce un Rolls Royce. Se pare că vedeta travsersează o perioadă bună pe toate planurile, chiar a dezvăluit de curând că îşi doreşte să aibă copii şi cu actualul iubit.

”Ne dorim copii, la un moment dat. Vorbim despre asta destul de des, dar încă nu suntem hotărâţi cum şi prin ce metodă, pentru că ne gândim să avem gemeni. Dar încă nu ne-am hotărât. Ştim doar că vrem să rămânem împreună pentru totdeauna, însă să ai copil în America, unde nu ai familia cu tine, unde nu ai susţinere emoţională, mi se pare mult mai greu. Eu, când am rămas însărcinată cu fetiţa mea, am avut tot sprijinul din partea familiei, mama a venit să stea cu ea…”, a spus Monica Gabor.

 

 

Citește și...