Ce mașină conducea Gigi Becali în anii ’90! Avea gusturi extravangante încă de pe atunci

Publicat: 04/08/2018 | 10:39
Ce mașină conducea Gigi Becali în anii ’90! Avea gusturi extravangante încă de pe atunci

Gigi Becali este unul dintre cele mai controversate persoane publice de la noi, dar patronul de la FCSB a fost dintotdeauna extravagant! Imediat după Revoluție, el și-a cumpărat o mașină cu care a făcut senzație pe străzile din România.

Prima mașină străină a lui Gigi Becali a fost un Mercedes 190. Mașina neagră făcea furori pe străzile Bucureștiului, în anii  ’90.  Despre mașina lui, Gigi Becali a vorbit într-o emisiune tv, în care a mărturisit că autoturismul era la acea vreme unul dintre cele mai frumoase din Capitală. Mașina fabricată în 1986 avea atunci 155.000 de kilometri la bord. Potrivit patronului FCSB, mulți oameni au vrut să-i cumpere limuzina, pe care el o achiziționase din Germanai cu 15.000 de mărci. (Citește și Gigi Becali i-a îndeplinit visul Marianei de la Exatlon!)

Acesta este Mercedes-ul pe care Becali îl conducea imediat după Revoluție

Gigi Becali a rămas și acum fan Mercedes

De atunci, gusturile lui Gigi Becali s-au mai schimbat, însă latifundiarul din Pipera a rămas fan Mercedes. El conduce acum un Mercedes-Maybach S500, pe care l-a achiziționat în 2016. Prețul de pornire al acestui bolid de lux este de 138.000 de euro, dar în funcție de dotările pe care le are, mașina poate ajunge și la 200.000 de euro.

 

 

 

Citește și...