Ce nenorocire ne pregătește NUBA la Mamaia! Așa ceva….

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 12/03/2018 | 15:16

Nuba din București nu ne mai lasă de capul nostru la Mamaia să mergem care încotro vara asta. Nu. E decisă treaba: deschid ceva nemaivăzut, că așa le place lor, csf? Ncsf!

Nuba Beach Club pare că va fi cel mai futurist club de la mare. Așa pare în imagini cel puțin, așa promit și băieții care îl au. Inaugurarea pe 28 aprilie, iar stocul de șampanie fină, Armand de Brignac, este deja făcut. Designul mișto din poze este realizat de un celebru arhitect român din New York, care după imagini pare că le are cu desenul. Bine de tot chiar. A făcut mai multe cluburi la New York, dar nu numai.

Lux – lux, piscine, vegetație ca la Ecuator, tipese, străini “doldora” în căutarea unui (unor) suflet (e ) pereche, muzică melodioasă și mâncare. Nu bună. Foarte bună. Deja a fost aprobat meniul după multiple degustări ( n.r. n-am fost invitați la niciuna, dar băieții de la DAS care știu tot  se jură pe roșu că e treabă bună ) și pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Deci cam exact ce trebuie pentru plaja din Mamaia. La deschidere va fi groasă rău de tot, un adevărat “carnagiu” de celebrități: vor fi acolo unii dintre cei mai cunoscuți cântăreți. Și nu din România. Și da, vor cânta. Revenim cu detalii însă pe tema asta.

Citește și...