Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Ce nu s-a vazut pe niciun post TV de la nunta Oanei Roman! Motivul incredibil pentru care preotul a intarziat voit juramintele!

Ce nu s-a vazut pe niciun post TV de la nunta Oanei Roman! Motivul incredibil pentru care preotul a intarziat voit juramintele!

De: Cancan 16/06/2014 | 16:38
Ce nu s-a vazut pe niciun post TV de la nunta Oanei Roman! Motivul incredibil pentru care preotul a intarziat voit juramintele!

Unul dintre cele mai dezbatute subiecte mondene ale anului, iata ca a cazut cortina si peste nunta Oanei Roman. Dupa terminarea petrecerii, au iesit la iveala amanunte ascunse din culisele evenimentului, unele care ridica semne de intrebare.

Oana si Marius si-au dorit ca nunta sa fie in aceeasi zi cu botezul fiicei lor, Maria Izabela. Asa ca au programat ceremoniile una dupa cealalta. Onuca si-a dorit ca totul sa iasa perfect si ca lumea sa vorbeasca despre eveniment mult timp de acum incolo, asa ca si-a ales invitatii pe spranceana, multe celebritati, mai exact, si muzicantii in functie de notorietate.

 

Oanei i s-a facut rau in timpul slujbei
Oanei i s-a facut rau in timpul slujbei

I-a anuntat pe Salam, Adi Minune si Elena Gheorghe

 

In urma cu doar cateva luni, Oana Roman se lauda ca la nunta ei vor canta, printre altii, si Florin Salam, Adi Minune sau Elena Ghoerghe. Din pacate, ea nu ii invitase oficial si nici nu-i arvunise pe niciunul dintre ei, ci doar anuntase public acest lucru. Toata tevatura nu a avut niciun rezultat, intrucat niciunul dintre cei mentionati mai sus nu si-a facut aparitia din diverse motive, toate intemeiate. Singura care ar fi putut veni sa cante la nunta, dar si in calitate de invitat, ar fi fost Elena Gheorghe, insa artista a avut de onorat un contract intr-un oras de provincie, asa ca i-a fost imposibil sa ajunga la nunta. Asta, desi Oana Roman a anuntat, chiar inainte de inceperea petrecerii, ca solista va veni sa cante.

 

oana roman

Si-a ales nasi din interes

 

Pentru botezul Izabelei, Oana a ales in mod special ca nasa sa fie prietena ei Denisa Dumitru, care, potrivit surselor noastre, ncii macar nu ii este prietena chiar atat de apropiata. Se pare ca principalul motiv pentru care a ales-o tocmai pe ea, in ciuda faptului ca nu este persoana publica, a fost acela ca provine dintr-o familie cu o stiatie financiara foarte buna. Denisa Dumitru este fiica omul de afaceri pitestean, Virgil Dumitru, care detine mai multe afaceri din Arges, printre care si un hotel de patru stele, unde ea ocupa functia de manager. Oana si-ar fi dorit ca Denisa sa-i fie si nasa la cununie insa, din pacate, femeia nu este maritata.

Denisa Dumitru este fiica unui cunoscut om de afaceri din Pitesti
Denisa Dumitru este fiica unui cunoscut om de afaceri din Pitesti

Despre fiica lui Virgil Dumitru se stie ca a avut o relatie cu fiul chestorului Dan Fatuloiu, Alexandru, iar dupa despartirea de acesta s-a maritat cu un barbat pe nume Marian Gociu. Mariajul nu a durat prea mult, asa ca Denisa este in continuare singura. Cele doua s-au cunoscut in Bucuresti prin intermediul unor prieteni comuni, insa relatia dintre ele nu a fost niciodata dusa la extrem. Ba, mai mult, la un moment dat se zvonea ca cele doua au racit relatiile, in cele din urma reglandu-si conturile.

 

oana roman

A intarziat slujba din cauza altei mirese

Desi, initial, ceremonia religioasa a Oanei cu Marius trebuia sa aiba loc la scurt timp dupa botezul Mariei Izabela, lucrurile s-au intarziat. Degeaba Oana a fost in grafic si a imbracat imediat rochia de mireasa, caci a fost nevoita sa astepte cateva zeci de minute pentru ca nunta programata inaintea ei sa se termine. Se pare ca totul s-a intercalat din cauza altei mirese care a fost la un pas sa lesine in Biserica.

Oanei i s-a facut rau in timpul slujbei
Oanei i s-a facut rau in timpul slujbei

Tinerei i s-a facut rau si a fost nevoie ca invitatii sa o scoata din lacas pentru a-si reveni. In tot acest timp, Oana a stat in picioare si a asteptat sa ii vina randul. Drept dovada ca asteptarea nu a fost tocmai buna pentru ea si ca problemele de sanatate si-au spus cuvantul, a fost in momentul in care a ajuns si ea in biserica, a cerut sa stea pe un scaun, acuzand dureri la nivelul abdomenului.

 

 

Fetita Oanei Roman a fost foarte agitata la botez si nu s-a putut linisti decat in bratele tatalui sau
Fetita Oanei Roman a fost foarte agitata la botez si nu s-a putut linisti decat in bratele tatalui sau

Nu si-a invitat rudele, insa a chemat toata familia lui Pepe

 

Cu doar cateva zile inainte de marele eveniment, Oana Roman s-a plans pe site-urile de socializare ca lumea nu vrea sa vina la nunta ei, ca invitatii nu confirma prezenta si ca, daca in loc de nunta avea loc inmormantarea, mult mai multa lume ar fi venit, tocmai ca apoi sa apara la televizor unde sa se laude ca au cunoscut-o. Totusi, Onuca nu si-a invitat toate rudele, ci in majoritate persoane publice. Chiar Mioara Roman declara ca are in neam 21 de veri primari si ca nu i-a invitat pe niciunul dintre ei si nici macar pe copiii lor. In schimb, mireasa nu a avut nici cea mai mica problema sa invite toata familia Pascu, nu mai putin de sase familii.

 

CITESTE SI:

Momente dramatice la nunta Oanei Roman! Ce i s-a intamplat miresei, chiar in timpul slujbei

MOMENT EMOTIONAT la nunta Oanei Roman! Vedeta a facut asta pentru PRIMA DATA, chiar sub ochii invitatilor

 

Oana a fost condusa la altar de tatal sau
Oana a fost condusa la altar de tatal sau

Marius a plans in Biserica

 

Desi toata lumea se astepta ca Oana sa fie cea care sa nu-si poata stapanii emotiile, cel care a dat frau sentimentelor a fost tocmai sotul ei, Marius Elisei. Astfel, in timpul slujbei de crestinare a micutei, barbatului i-au dat lacrimile. Pe de alta parte, tot Marius a fost cel care a reusit sa o calmeze pe micuta in momentul in care au scos-o din cristelinita. Maria Izabela a inceput sa planga, asemenea oricarui bebelus, si nici macar nasii sau familia nu au reusit sa o potoleasca.

 

Denisa Macovei

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
PRIMELE IMAGINI din spital cu Adrian Mititelu junior! CUM ARATĂ după ce a luat antidepresive și a fost internat de urgență la Floreasca
PRIMELE IMAGINI din spital cu Adrian Mititelu junior! CUM ARATĂ după ce a luat antidepresive...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Ești obligat să reduci viteza la trecerea de pietoni dacă NU traversează nimeni?
Ești obligat să reduci viteza la trecerea de pietoni dacă NU traversează nimeni?
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Vestea așteptată de toți pensionarii. Data la care vor fi virați banii pe luna mai
Vestea așteptată de toți pensionarii. Data la care vor fi virați banii pe luna mai
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
S-a rupt lanțul de iubire dintre Livia Eftimie și Spike? Detaliul care i-a dat de gol: ”Plătim pentru orice”
S-a rupt lanțul de iubire dintre Livia Eftimie și Spike? Detaliul care i-a dat de...
Alexandra Stan, noi declarații despre relația cu milionarul belgian. Cuvinte dure despre foștii parteneri
Alexandra Stan, noi declarații despre relația cu milionarul belgian. Cuvinte dure despre foștii parteneri
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...