Ce s-a ales de fotbalistul care l-a nenorocit pe NEŞU! Cutremurator! Cum s-a pozat la 6 ani de la tragedie

Publicat: 18/10/2017 | 21:26

Au trecut şase ani de când Mihai Neşu s-a accidentat şi a rămas imobilizat într-un cărucior cu rotile. Deşi s-a spus că cel care l-a accidentat, fotbalistul Alje Schut, nu a reuşit să iasă din depresie, CANCAN.ro a aflat care este, de fapt, adevărul.

Ziua de 10 mai 2011 va rămâne, cu siguranţă, una dintre cele mai negre momente ale fotbalului românesc, dar şi ziua care i-a distrus viaţa lui Mihăiţă Neşu. Pe atunci, fostul fotbalist juca la Utrecht, iar în timpul unui antrenament, stoperul Alje Schut a căzut peste român şi i-a rupt coloana. Imediat după accident, Alje a căzut într-o depresie puternică, simţindu-se vinovat pentru faptul că l-a lăsat pe Neşu în scaun cu rotile pentru tot restul vieţii.

Mihăiţă Neşu are nevoie de zeci de mii de euro pentru a-şi continua tratamentele
Mihăiţă Neşu are nevoie de zeci de mii de euro pentru a-şi continua tratamentele

De altfel, imediat după ce Mihăiţă a ieşit din comă, cel care l-a accidentat a renunţat la contractul cu Utrecht, şi-a luat familia şi a părăsit Olanda, mutându-se în Africa, acolo unde a jucat câţiva ani. Alje Schut a luat această decizie după o discuţie avută cu tatăl lui Mihăiţă Neşu. Deşi acesta l-a asigurat că nimeni nu este de vină pentru accidentul fiului său, fotbalistul nu a putut să îşi revină.
 
Nu a mai ţinut legătura cu cel căruia i-a distrus, involuntar, viaţa!

 
De atunci, stoperul a încetat să mai păstreze relaţiile cu mulţi dintre colegii săi, motiv pentru care mulţi au crezut că el nu şi-a putut reveni din drama puternică prin care a trecut. Adevărul, însă, este cu totul altfel. Alje Schut şi-a revenit complet peste tragedia petrecută în Olanda. Dovadă stau imaginile postate de el chiar pe 10 mai, ziua în care s-au împlinit cinci ani de la accidentul lui Mihăiţă Neşu, în care apare extrem de fericit alături de soţia lui, într-o vacanţă de vis, petrecută într-o locaţie exclusivistă.

Alje Schut  şi soţia au petrecut o vacanţă de vis. într-o locaţie exclusivistă
Alje Schut şi soţia au petrecut o vacanţă de vis. într-o locaţie exclusivistă

Mai mult, surse de încredere ne-au mărturisit că Alje s-a înteresat în primii trei ani de starea fotbalistului român şi de progresele făcute de acesta, iar mai apoi a preferat să întrerupă orice fel de legătură cu Neşu.”Probabil pentru a uita şi a şerge din suflet şi din minte sentimentul de vinovăţie”, spun voci din fotbalul românesc. Un lucru este cert. În ziua în care a avut loc un eveniment caritabil de strângere de fonduri pentru Neşu, Alje Schut petrecea de minune alături de familie.
 
Andreea Negoiţă
 

Recomandarea CIAO.RO