Ce s-a întâmplat în Filipine, după ce Bella Santiago a caștigat X Factor România

Publicat: 22/01/2019 | 10:03

Venită din Filipine în România în 2016, Bella a fost remarcată imediat şi a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, alături de care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate“. La începutul lunii decembrie, Bella s-a căsătorit cu iubitul ei, Nicolae Ionuţ Grigorie, iar alături le-a fost și toți colegii din Casa ”X Factor”.

”Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis DA“, a povestit Bella, care şi-ar mai fi dorit un singur lucru pentru ca ziua să fie perfectă: ca fiica sa în vârstă de şapte ani să fi fost prezentă la eveniment. Copila se află în prezent în Filipine, împreună cu mama Bellei, după ce tatăl fetiței le-a părăsit imediat după naștere și nu le-a mai căutat. Prietenii le-au făcut însă tinerilor căsătoriți cadou bilete de avion pentru ca în primăvara anului următor să poată merge să o aducă pe micuță în România, pentru a fi prezentă și la cununia religioasă.

Bella Santiago: ”Multă lume din Filipine a auzit de mine!”

Cei care au urmărit emisiunea de la Pro FM i-au transmis Bellei că ar dori ca ea să câștige Eurovision România 2019.

”După ce am câștigat x Factor, multă lume din Filipine a auzit de mine, am primit foarte multe invitații de la televiziuni și posturi de radio. Urmează să merg”, a declarat Bella Santiago câștigătoarea X Factor, în studioul Pro FM la #dimineatablana cu Sebastian Cotofana si Radu Țibulcă.

”Bella Santiago a reușit să facă un moment viral pe Youtube de fiecare dată, e altfel, își marchează teritoriul. Bella are ceva special!”, spunea cu admirație Delia despre eleva sa din finala ”X Factor”.

Bella Santiago, live la Pro FM
Citește și...