Ce salariu încasa, de fapt, Cristina Țopescu la Ministerul Sănătății. Primea și indemnizație de hrană

Autor: A. D.
Publicat: 13/01/2020 | 13:24

Cristina Țopescu a fost găsită fără viață, dumincă seara, în casa ei din Tunari. Jurnalista nu mai luase legătura cu nimeni de zile bune, lucru care a îngrijorat-o pe una din vecine, care a sunat la poliție. Cristina se alăturase de puțin timp echipei de comunicare de la Ministerul Sănătăți, care o plătea destul de bine.

Cristina Țopescu și-a început activitatea în cadrul Ministerului Sănătăți, în luna noiembrie, făcea parte din echipa de comuniare. Mai exact, jurnalista era consilieră pe probleme de comunicare. Salariul Cristinei de la Ministerul Sănătății era unul destul de bun, cuprins între 8.700 lei brut și 10.800 lei. Iar pe lângă salariul propriu-zis primea și indemnizație de hrană. (CITEȘTE ȘI: ULTIMUL MESAJ TRIMIS DE CRISTINA ȚOPESCU UNUI AMIC DE WHATSAPP ÎNAINTE SĂ MOARĂ)

Chiar dacă lucrau cu ea de puțin timp, colegii ei au primit vestea ca un șoc. Colectivul  Ministerului Sănătăţii a dat un comunicat de presă, prin care își exprimă regretul pentru dispariția prematură a jurnalistei.

„Suntem consternaţi de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât şi echipa din MS regretăm profund dispariţia acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generaţii de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Ţopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, şi până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârşit”, scria în comunicat

Citește și...