Ce salariu lunar are Andreea Mantea la Kanal D! Câștigă mai mult decât Andreea Esca de la Pro TV

Publicat: 22/06/2019 | 19:44

Cât câștigă vedetele din România? Iată o întrebare al cărei răspuns este căutat, cu asiduitate, de toți cei care urmăresc cu atenție fenomenul monden de pe plaiurile mioritice. Bineînțeles, informațiile nu sunt întotdeauna exacte, ținând cont de clauzele de confidențialitate prevăzute în contracte, însă apar și situații în care misterul financiar este devoalat.

Andreea Mantea, spre exemplu, este o vedetă ale cărei apariții – la ”Puterea Dragostei” de la Kanal D și nu numai – incită de fiecare dată. Are mulți fani, iar paginile ei de socializare sunt vizitate, constant, de admiratori. Firește că salariul Andreei este un subiect de actualitate, indiferent de conjunctura temporală. Conf0rm ultimelor informații apărute în showbiz, Andreea încasează pentru prestațiile sale nu mai puțin de 8.000 de euro pe lună, ceea ce reprezintă un salariu extraordinar.

Vă vine să credeți sau nu, frumoasa Andreea Mantea a reușit să o devanseze chiar pe Andreea Esca în topul salariilor vedetelor din România, aceasta din urmă primind ”doar” 5.000 de euro în fiecare lună. Totuși, Andreea Esca are încasări mari din contractele de imagine şi din propriile afaceri. Esca deţine o firmă care se ocupă de producţia cinematografică, iar anul trecut, conform datelor înregistrare la Registrul Comerţului, vedeta a avut un profit de 525.706 lei, scrie Capital.ro.

Andreea Mantea, salariu impresionant

Andreea Mantea și silueta sa de invidiat

La 32 de ani, Andreea Mantea are viața la care a visat… un copil minunat, o carieră frumoasă și un corp de zeiță. Ca să nu ia kilograme în plus, vedeta bea ceai verde și zilnic, câte o limonadă cu lămâie, ghimbir și afine, potrivit mărturisirilor făcute într-un interviu oferit recent. Sexy prezentatoarea își tonifică trupul în sala de antrenamente, unde merge de trei ori pe săptămână.

“Aici mă aflu pe teritoriul ceaiurilor, așa că mă ajută foarte mult aceste ceaiuri să nu mă îngraș. Ceaiul verde, după cum bine se știe, este un antioxidant foarte puternic. Sigur, mai am și eu limonada mea magică pe care o beau, cu lămâie, ghimbir și afine. În plus, merg și la sala de fitness, cam de trei ori pe săptămână”, a dezvăluit Andreea Mantea pentru libertatea.ro.

Citește și: TOP 50 – Cele mai mari silicoane din showbiz-ul românesc. Ce locuri ocupă Andreea Marin, Bianca Drăgușanu, Antonia și Andreea Mantea

De câteva săptămâni, prezentatoarea de la Kanal D a început filmările pentru show-ul “Se strigă darul” și revine în țară doar în weekend-uri împreună cu fiul ei, David, pe care l-a luat cu ea în Turcia la începutul anului.

 

Citește și...