Ce scria în biletul de adio lăsat de GABRIEL MILITARU, afaceristul care s-a spânzurat în pădure!

Publicat: 16/08/2017 | 10:20
Ce scria în biletul de adio lăsat de GABRIEL MILITARU, afaceristul care s-a spânzurat în pădure!

Gabriel Militaru, în vârstă de 42 de ani a fost găsit spânzurat în Pădurea Bolovani de la Răcari, pe DN 71. Potrivit primelor informaţii oferite de gazetadambovitei.ro, bărbatul ar fi fost dat dispărut în urmă cu câteva zile şi era căutat de poliţişti. Bărbatul suferea, se pare, de depresie. A fost găsit de poliţişti alertaţi de faptul că o maşină pe care o lăsase la marginea pădurii.

Bărbatul găsit spânzurat la Bolovani avea o situaţie financiară foarte bună. Avea o fabrică de încălţăminte din piele, în Bucureşti (producător al unui brand cunoscut de încălţăminte), mai multe apartamente şi maşini.

Gabriel Militaru şi-a pus capăt zilelor, lăsând în urmă un copil de doar 11 ani
Gabriel Militaru şi-a pus capăt zilelor, lăsând în urmă un copil de doar 11 ani

La Bolovani a venit la volanul unui BMW pe care l-a abandonat la marginea pădurii. A lăsat în maşină 800 de lei şi un bilet în care a scris că s-a dus în pădure ca să se spânzure şi în care îşi cere scuze pentru gestul său. Bărbatul era de origine din Cuza Vodă, dar locuia de mulţi ani în capitală. Avea rude şi la Răcari. Probabil de aceea a ales pădurea Bolovani pentru a-şi pune capăt zilelor.

Rudele susţin că a ajuns la disperare după ce îşi vânduse o casă, iar iubita lui i-ar fi luat banii şi ar fi plecat. De asemenea, cea acuzată susţine că patronul avea datorii mari la finanţe şi la diverşi furnizori, şi din această cauză ar fi decis să îşi încheie socotelile cu viaţa. În urma lui au rămas un bilet de adio, în care îşi cere iertare pentru gestul său, şi un copil de 11 ani.

 

Citește și...