Ce se întâmplă cu extragerile Loto 6/49. Loteria Națională a făcut anunțul

Publicat: 29/03/2020 | 13:47
Ce se întâmplă cu extragerile Loto 6/49. Loteria Națională a făcut anunțul

Loteria Română a făcut precizări importante la ceea ce se va întâmpla cu plata câștigurilor în perioada următoare. Agențiile sunt închise, extragerile au fost anulate din cauza crizei coronavirusului, iar ultimele informații au apărut pe site-ul Loteriei.

Astfel, plata câștigurilor este suspendată temporar, iar termenele de ridicare a câștigurilor ”nu mai curg”. Plata câștigurilor, transmit reprezentanții Loteriei Române, va fi reluată numai după ce activitatea va reveni la normal.

”Plata câștigurilor se suspendă temporar începând cu data de 25.03.2020. Termenele prevăzute în regulamentele de joc pentru ridicarea câștigurilor (90 de zile începând cu data tragerii), respectiv pentru restituirea sumelor jucate pentru concursurile Pronosport și Prono_S anulate (21 de zile de la data concursului care a fost anulat) nu mai curg, urmând a se relua după reînceperea activității. Decizia a fost luată urmare a măsurilor dispuse de autorități privind limitarea deplasărilor pentru alte motive decât cele de strictă necesitate”, a transmis Loteria Română.

Pe data de 18 martie, reprezentanții Loteriei Române au anunțat, pe site, că activitatea este suspendată temporar, fiind anulate toate extragerile loto, precum și celelalte jocuri gestionate de Loteria Română.

(CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE LOTERIA ROMÂNĂ, ÎN PLINĂ EPIDEMIE DE CORONAVIRUS: ”ÎNCEPÂND DE ASTĂZI…”)

Citește și...